“Silhuet” af Nick Clausen

SilhuetTitel: “Silhuet”
Forfatter(e): Nick Clausen
Serie: –
Sideantal: 267
Forlag: Tellerup
Udgivet: 15.11.2011
Læst på: Dansk

Selv et lyst sind kan have dybe, mørke afgrunde.

Leas liv ændres drastisk da en menneskelignende skygge begynder at forfølge hende. Hun kæmper fysisk for at holde væsenet fra livet, og tvinges ud i en indædt kamp for at bevare sin forstand.

Jeg havde ikke forventet det store af denne bog. Mest fordi jeg ikke vidste specielt meget om den, og ikke har læst nogle anmeldelser af den. Jeg blev derfor virkelig overrasket over den. Jeg var nemlig ret vild med den!

Den var så spændende, og helt umulig at lægge fra mig. Historien fungerede rigtig godt, og jeg følte mig mest ligeså forvirret som Lea, hvilket bare gjorde læsningen endnu bedre. Jeg havde ikke hvert fald på ingen måder regnet plottet ud, selvom jeg ellers var overbevist om det op til flere gange.

Bogen er skrevet rigtig godt. Den er skrevet i et dejlig let sprog, som virkelig fik læsningen til at flyde. Desuden var der både inddelinger med dage, og kapitler i dette, hvilket gjorde historien meget overskuelig – også selvom den til tider var lidt forvirrende, idet Lea selv var forvirret over det hele.

Jeg levede mig også ret meget ind i bogen, og var glad for, der var lys i hele lejligheden, og jeg ikke var alene. Jeg havde i hvert fald en følelse af, at Skyggen kunne være dukket op, hvornår det skulle være, hvilket jeg synes, var virkelig fedt og ret skræmmende!

Er man til thriller og uhygge, så vil jeg virkelig anbefale at læse denne bog!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *