Anmeldelsespolitik

Anmeldelsespolitik

Jeg modtager ikke længere bøger til anmeldelse på bloggen, da denne er lukket ned.

Boghjørnet indeholder efterhånden en del anmeldelser, hvilket jeg er super glad for. Jeg elsker at både læse og skrive anmeldelser af forskellige bøger, da jeg nyder den inspiration, som disse kan give.

Mine anmeldelser vil altid blive skrevet ud fra mine egne meninger, og vil altså f.eks. ikke være påvirket af, om jeg har fået, købt eller lånt bogen. Jeg står 100% inden for de ting, jeg skriver i mine anmeldelser; ellers ville anmeldelserne jo hverken kunne gavne mig selv eller andre. Det vil derfor tydeligt fremgå, hvad jeg synes om en bog – uanset om jeg kunne lide den eller ej.

Jeg modtager meget gerne anmeldereksemplarer fra forlag og forfattere, men jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis bogen ikke tiltaler mig. Ligeledes forbeholder jeg mig retten til, hverken at læse eller anmeldele en bog, jeg modtager uopfordret, hvis den ikke siger mig noget. Det vil desuden tydeligt fremgå af min anmeldelse, hvis jeg skulle have modtaget bogen til dette. Men min mening vil som sagt på ingen måder være påvirket af, hvor bogen kommer fra.

Jeg læser bøger i mange genrer, og er oftest åben over for at prøve noget nyt. Så har du en bog, du tror kunne være interessant for mig, er du meget velkommen til at sende mig en mail – også selvom jeg umiddelbart ikke har anmeldt noget, der minder om. Jeg modtager dog ikke selvudgivne bøger.

Kontakt: boghjoernet@hotmail.com

Skriv en kommentar