Nyt i reolen #22

Den søde Irene flyttede for et par uger siden, hvilket betød at det var på tide for hende at rydde lidt op i hendes bøger, og det kom mig til gode. Hun fandt nemlig rigtig mange, som hun gerne ville af, og jeg fik hurtigt købt en ‘lille’ stak. Der var et par stykker, som jeg virkelig gerne ville læse og som lidt manglede i min samling. Og samtidig var der en del andre, som bare lød virkelig spændende, og da de var ret så billige, så kunne jeg altså ikke lade være med at byde dem velkommen til samlingen.

 • Under vandet af Julia Green
 • Vampyrkongen af J.R. Ward
 • Miraklets fald af Christian Reslow
 • Tre små cyklister af Therese Philipsen
 • Martyrens sang af Stephen Miller
 • Gadefejeren af Elliot Perlman
 • Nattevandreren af Björn Hellberg
 • Skrig under vand af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg
 • Hotellet på hjørnet af bitter og sød af Jamie Ford
 • Drømmehjerte af Cecilia Samartin
 • Señor Peregrino af Cecilia Samartin

Har I læst nogle af bøgerne? Er der nogle af dem, I især vil anbefale? Og har I tilføjet nye bøger til samlingen for nylig? Hvilke har I tilføjet?

2 thoughts on “Nyt i reolen #22

 1. Jeg er ret glad for vampyrkongen og generelt serien, dog med lidt svingende succes fra bog til bog. Det eneste der irritere mig virkeligt ved dem, er at den bare fortsætter i 47 bind! Jeez. -_- Tror hun er oppe på bind 12 nu, og der er stadig ikke meldt noget ud om hvornår den stopper. :S

  1. Jeg har endnu ikke læst nogle af bøgerne i serien, selvom de har stået på min liste lige siden før, den første overhovedet kom på dansk. Så jeg glæder mig ret meget til at komme igang. Det lyder dog virkelig irriterende, at den bliver trukket så langt ud. Det kan godt være, serien stadig sælger godt, og bøgerne stadig er gode (det kan jeg jo ikke udtale mig om), men man skal altså bare stoppe på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *