“Knust” af Teri Terry

KnustTitel: “Knust”
Forfatter(e): Teri Terry
Serie: Slated #3
Sideantal: 285
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Udgivet: 6.6.2014
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Kylas hukommelse blev slettet og hendes minder nulstillet. Hendes fortid var væk. Eller burde være det …

I tredje og afsluttende del af SLETTET-trilogien sætter Kyla alt ind på at finde sine rødder og sin rigtige mor for på den måde at afdække sin dramatiske historie og sin identitet.

Men samfundets undertrykkere – Lorderne – er i hælene på hende, og hun må flygte over hals og hoved hjulpet af mennesker, som hun tror, hun kan stole på – men kan hun nu også det?

Jeg havde skyhøje forventninger til denne bog, da jeg virkelig elskede de to andre bøger i trilogien. Hvilket også gjorde at jeg var virkelig bange for at blive skuffet over den, men samtidig var jeg så spændt på at læse den, at jeg slet ikke kunne vente med at gå i gang med den. Jeg havde dog slet ikke haft behov for at være bekymret, da jeg virkelig også elskede denne.

Jeg elsker hele trilogien, men af en eller grund har jeg virkelig svært ved at huske de forgangene bøger. Derfor havde jeg også lidt problemer i starten af denne bog, da jeg ikke kunne huske detaljerne fra den tidligere bog, og dermed havde en smule svært ved at følge med i starten. Man fandt ud af en del nye ting i starten af denne bog, hvilket jeg virkelig godt kunne lide, da jeg dermed alligevel blev fanget fuldstændig af historien.

I det hele taget fandt man ud af rigtig mange nye ting i denne bog, hvilket var med til at gøre bogen endnu mere spændende! Og samtidig var det med til at få alle løse ender flettet sammen, og skabe den helt perfekte slutning på trilogien. Selvom jeg gerne ville have haft mulighed for at kunne ændre et par ting ved selve slutningen af denne bog. Det var dog ikke noget, der på nogen måder ødelagde slutningen for mig.

Jeg elskede virkelig Kyla i denne bog. Hun er simpelthen så stærk! Selvom tingene virkelig går i mod hende, og hun til tider ikke har nogen idé om, hvem/hvad hun kan stole på, og hvad der er rigtigt, så formår hun alligevel at kæmpe sig gennem det hele, og prøve at vende tingene til en form for noget positivt. Derudover er hendes handlinger virkelig bare perfekte.

Bogens sprog er så skønt! Det er simpelthen så let, og flyder virkelig godt, og siderne vender sig nærmest af sig selv. Flere tidspunkter blev jeg helt overrasket over, hvor meget jeg egentlig havde fået læst, da jeg slet ikke havde lagt mærke til, at min læsning gik så hurtigt. Samtidig er kapitlerne præcis som i både Slettet og Splittet dejlig korte, hvilket jeg virkelig også elsker.

Alt i alt var det altså en virkelig god afslutning på en helt fantastisk trilogi! Og selvom jeg er lidt (meget) trist over, at denne læseoplevelse nu er slut, så er jeg alligevel glad for at have fået den afsluttet. Desuden skal jeg helt sikkert læse hele trilogien igen på et tidspunkt, så jeg forhåbentlig kan huske alle detaljer.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5

 

One thought on ““Knust” af Teri Terry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *