Jeg ønsker mig #22

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne uges bog er stort set lige udkommet, og har været vist flere forskellige steder. Og allerede da jeg så den første gang på en profil på Instagram, fik jeg lyst til at læse den. Coveret og titlen tiltrak mig virkelig, og efter at have læst Rikkes anmeldelse af bogen, har jeg fået endnu mere lyst til at læse den. Den lyder nemlig virkelig som en helt perfekt sommerbog.

Bogen, jeg snakker om i denne uge, er Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald.

Jeg ønsker mig #22Det hele starter med en brevveksling mellem to meget forskellige kvinder. Den generte bogorm Sara er 28 år og fra Haninge i Sverige, og Amy er 75 og fra Broken Wheel i Iowa, USA. Efter at have skrevet sammen i to år og udvekslet tanker om primært bøger, men også om livet generelt, bestemmer Sara sig for at besøge Amy. Da hun ankommer, er Amy i mellemtiden pludselig død.

Sara står nu alene i en lille flække ude i ingenting. Heldigvis føler hun, at hun kender mange af byens indbyggere fra Amys breve, og de har ikke tænkt sig at lade den forvirrede turist i stikken. Sara beslutter sig for at blive som planlagt, og for første gang oplever hun at knytte relationer og venskaber – udover dem i litteraturens verden – og hun får hjælp til at åbne en boghandel med alle Amys bøger.

Både Sara og den lille by Broken Wheel liver langsomt op, nye og uventede par finder hinanden, og ingen tør tænke på, at det ikke kan vare for evigt. Da Saras turistvisum er ved at løbe ud, får hendes nye venner dog en aldeles skør, men genial idé …

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #22

  1. Det er virkelig sådan en sød bog; perfekt som let sommer/strandlæsning 🙂 Og ja, forsiden er simpelthen også yndig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *