Vinderen af “Vi var løgnere” af E. Lockhart

Udklip1Så blev det mandag d. 15/6, og det er dermed tid til at få trukket en vinder i min konkurrence om et eksemplar af Vi var løgnere af E. Lockhart. Endnu engang er jeg virkelig glad for at se, at så mange har haft lyst til at deltage. Men det forstår jeg virkelig også godt; for bogen er altså meget læseværdig. Og samtidig er der så meget mystik omkring den.

Denne gang blev vinderen udtrukket på den meget dovne måde vha. Random.org. Den gav mig tallet 22, og kommentaren der gemte sig herunder var fra Frk. Skou, der har bloggen Trolderier. Stort tillykke til dig! Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om bogen, når du får den læst – måske er vi ligefrem så heldige, at der kommer en anmeldelse op på din blog 😉

Vinderen har allerede fået besked pr. mail.

Vandt du ikke, så prøv at smutte ind til Iben, som pt. kører en konkurrence med samme bog som præmie. Find den her. Du kan dog også smutte ind og deltage i den anden konkurrence med lidt skøn sommerlæsning, som pt. kører her på bloggen. Her kan to personer nemlig vinde et eksemplar af Lola og naboens søn af Stephanie Perkins + merchandise fra Plusbog.dk, som har været så søde at sponsorere konkurrencen. Find denne konkurrence her.

2 thoughts on “Vinderen af “Vi var løgnere” af E. Lockhart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *