Vind en bog til sommerlæsningen

Vind en bog til sommerlæsningenSå er der endnu en konkurrence på bloggen! Ja, jeg ville gerne have ventet til, den anden var slut (find den her) – men samtidig ville jeg også gerne sørge for, at vinderne (jep, der er flere!) kan nå at få bogen med på sommerferie. Derfor ligger de altså oven i hinanden.

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Plusbog.dk og kommer i anledningen af, at bloggen jo som nævnt tidligere har ramt 200 følgere på Bloglovin’. Ja, faktisk er vi helt oppe på 211 derinde lige pt., hvilket jeg sætter virkelig stor pris på. Det er skønt, I er så mange, der har lyst til at læse med herinde – det gør nemlig det hele endnu sjovere. Tusinde tak for det! 😀

Nå, men videre til præmierne, som nok er det, I er mest interesseret i. Plusbog.dk har været så søde, at sponsorere hele to eksemplarer af Lola og naboens søn af Stephanie Perkins og merchandise fra dem bestående af to Plusbog-net, to vand, to keyhangers og to bogmærker. Der vil derfor blive udtrukket hele to vindere af denne fine præmie – som hver vil vinde én bog og et stk. af hver er ekstra tingene. Bogen er virkelig sød, og vil fungere perfekt til både en dag på stranden og en regnvejrsdag under dynen; den vil altså passe perfekt som læsning i den danske sommer. Læs mere af min mening om den her.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, og følge bloggen på Bloglovin’ senest d. 23/6 kl. 13.00. Herefter vil jeg hurtigst muligt trække to forskellige vindere, som vil annonceret herinde og få tilsendt en mail. Husk derfor at skrive jeres e-mail.

Vinderen skal have en dansk adresse, som præmien kan sendes til.

55 thoughts on “Vind en bog til sommerlæsningen

 1. Skøn konkurrence, som jeg straks må deltage i. :0) Og tillykke med de 211 følgere som du har så fuld fortjent.
  Og min mail: ja den har du vidst. ;0)

 2. Øj, den vil jeg gerne vinde. Jeg har næsten ingen planer for min sommerferie udover en frygtelig masse læsning, så det ville være skønt med en bog mere til bogstakken, som jeg vil igennem.
  Tillykke med de 200 (+11) følgere.
  hverdagsscenarier@outlook.dk

 3. Øhh elsker Stephanie Perkins bøger, har læst dem alle og jeg er næste lige blevet færdig med den sidste bog i serien, som så også er den eneste jeg ejer, men skal helt sikkert også have de andre, så vil elske at vinde lola og naboens søn ? anemylund@live.dk

 4. Vil virkelig gerne læse bogen – især hvis den er ligeså god som “Anna og det franske kys” 🙂

 5. Læser normalt kun krimier men efter at have læst Anna og det franske kys, er jeg blevet omvendt. Glæder mig helt vildt til at læse Lola og naboens søn.

 6. Jeg har ventet ca. Et års tid på at læse denne bog af Stephanie Perkins , som jeg ikke har hørt noget dårligt om. Jeg vil gerne vinde denne bog, fordi det er den gode historie der er i fokus – En af mine største svagheder i den litterære verden er kærlighedshistorier / Chicklits. Jeg elsker at sætte mig ned og sætte mig i en andens sko, hvor romantikken er i højsæde &’ man ikke kan gøre andet end at elske & nyde hvert øjeblik af sine læse oplevelse. At føle hvordan mit hjerte vokser tre størrelser i min brystkasse så det næsten ikke kan være der pga. Alt kærligheden eller at en tårer triller ned af min kind over en god kærlighedshistorie , det er de ting jeg elsker ved at læse en kærlighedsbog. En god kærlighedshistorie for mig altid til at tro at kærlighed ved første blik &’ ægte , ubetinget kærlighed er for alle.

  Email: Jasminwurtz@gmail.com

 7. Har længe haft Anna & The French Kiss på min læseliste, men er ikke nået til den endnu. Den her kunne jeg også virkelig godt tænke mig at læse, det lyder som en fin sommerferiebog!
  menirtak (a) gmail.com

 8. Har læst Anna & det franske kys med stor fornøjelse. Vil helt sikkert elske denne også 😉 Dejlig giveaway! God sommer.

 9. Den bog vil jeg da super gerne vinde, det vil være dejligt med lidt ekstra hygge til sommerferien

 10. Tillykke med alle følgerne og dejlig konkurrence 🙂
  Den næste bog i min læsestak er Anna og det franske kys, så tænker det ville være helt perfekt at vinde fortsættelsen med Lola, så ville sommerlæsningen være sikret lidt endnu

  Mail: stine_andersen@ofir.dk

 11. Sikke en skøn præmie!
  Det vil være dejligt at vinde en ny bog til min sommerferie. 🙂

 12. OMG! Sikke dog en lækker præmie! Jeg har ikke selv fået råd til at købe denne bog endnu, og jeg ELSKER den forrige jeg læste af samme forfatter, så det ville være virkelig lækkert at vinde denne. 😀

  gizzerdk@gmail.com

 13. Dejlig præmie! ?? Lige til at stifte bekendtskab med – nu hvor min Fatboy er kommet på græs!
  Vh Lene ?

 14. Super lækker giveaway! Den ville være skøn at have med i sommerhus i Marielyst 🙂

 15. Åh dejlig præmie til en sommer hvor jeg ikke skal noget i min sommerferie med mine 3 teenage drenge så håber det bliver en varm sommer på terassen med kvalitets tid med en bog

 16. Har nu hørt og læst en del anmeldelser af denne bog,så det kunne da være skønt at vinde den 🙂 Krydser fingre 🙂

 17. Uh, sikke en skøn giveaway. Jeg har læst Anna og det frans kys, og det var jo en skøn og utrolig stemningsfyldt bog, så jeg glæder mig til også at få læst Lola og naboens dreng. Det lyder til at være en fantastisk historie.

 18. Jeg læste Anna og det franske kys på ingen tid og elskede den. Håber at Lola og naboens søn er lige så god. Det lyder der jo heldigvis til at den er. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *