The Harry Potter Tag

The Harry Potter TagI forrige uge så jeg Jean besvare dette tag, og jeg elskede det virkelig. Et tag om Harry Potter! Hvordan kunne jeg lade være med ikke også selv at besvare det? Jeg sad i hvert fald allerede og svarede på flere af spørgsmålene, mens jeg så videoen.

Favorite book
Her vakler jeg lidt mellem nr. 6 og 7 (og ja alle de andre :P). Men det er nok nr. 6, som satte de dybeste spor i mig, og som altid vil have en lidt større plads i mit hjerte end de andre – hvis overhovedet muligt. Jeg synes nemlig virkelig, at den bog havde alt! Og jeg tror ikke, der er en eneste ting, jeg ville ændre i den.

Favorite movie
Jeg er generelt virkelig glad for filmatiseringerne af Harry Potter, og synes at alle otte film er lavet rigtig godt. Dog synes jeg virkelig, at Flammernes Pokal er fantastisk! Jeg synes, de har lavet alle effekter rigtig godt, og samtidig synes jeg også, at de har fået de fleste af de scener med, som jeg virkelig sætter pris på.

Least favorite book
Uden tvivl Fønixordenen! Jeg elsker den selvfølgelig, men jeg har altid fundet den en anelse tung og til tider kedelig at komme igennem. Den har dog alligevel også en masse aspekter til den, som jeg sætter stor pris på. Og samtidig holder jeg mere og mere af den, for hver gang jeg genlæser den – men indtil videre er det helt sikkert den, som jeg holder mindst af.

Parts of the books/movies that made you cry
Det er svært at sige uden at spoile noget. Men jeg stortudede (og gør det stadig hver gang, jeg genlæser) i sidste del af Halvblodsprinsen og ret mange gange på forskellige tidspunkter i Dødsregalierne.

If you could hook up with any HP character who would it be?
Det må nok være Harry. Der har bare altid været noget virkelig tiltrækkende over ham – især fordi jeg altid har forstået ham og altid har følt, at jeg har haft et nært forhold til ham. Og så begyndte det måske at lyde lidt creepy – straks videre til næste spørgsmål! 😉

Favorite character
Jep, jeg er virkelig klassisk, men der er ingen tvivl (selvom det faktisk alligevel er en anelse svært at vælge) – det er helt sikkert Hermione. Hun har altid mindet mig meget om mig selv på mange måder, og hun har derfor også altid været den person, som jeg har elsket mest.

What would your Patronus be?
Måske en kat? Eller måske bare en eller anden form for baby-dyr 😛

If you could have the Resurrection Stone, Invisibility Cloak or the Elder Wand which one would you choose?
Helt sikkert Usynlighedskappen! I dette scenarie har jeg selvfølgelig allerede en ‘almindelig’ tryllestav, og derfor vil jeg uden tvivl mest have gavn af Usynlighedskappen. Jeg tror i hvert fald, der ville være flere gange, hvor jeg ville sætte pris på at kunne gøre mig usynlig.

What House would you be in?
Det har jeg faktisk aldrig taget stilling til og kommer nok heller aldrig til det. For mig er det nok at vide, at der altid er en grund til, man kommer til at være der, hvor man gør. Og skulle jeg nogensinde komme på Hogwarts (jeg venter stadig på mit brev), så ville jeg nok også være glad uanset hvilket, jeg ville blive sorteret ind i.

If you could meet any member of the cast who would it be?
Emma Watson! Behøver jeg at sige mere? Hun er bare virkelig inspirerende.

Have you played any of the video games?
Ja! Jeg har uden tvivl også brugt alt for lang tid på dem 😉 Det er dog hovedsageligt kun nr. 1 og 2, som jeg har spillet – og det har selvfølgelig foregået på PS1. Og faktisk ynder jeg stadig at tage et spil engang imellem. Spillene er nemlig stadig virkelig gode – og selvfølgelig samtidig også meget nostalgiske. Derfor spiller jeg dem selvfølgelig også stadig på min PS1.

If you were on the Quiddich team which position would you play?
Jeg er virkelig dårlig til boldspil, og jeg ville nok også være ret dårlig til at flyve. Men det kunne være sejt at være Søger.

Were you happy with the ending?
Meget! Jeg er en af dem, som synes den var helt perfekt, også selvom den var meget lukket.

How much does Harry Potter mean to you?
Behøver jeg overhovedet at svare på det? Jeg er en del af Harry Potter-generation, og selvom jeg først læste bøgerne i syvende klasse, så har hele HP-universet betydet helt utroligt meget for mig alligevel.

I må endelig sige til, hvis I på et tidspunkt har besvaret tagget, eller hvis I gør det. Jeg vil nemlig virkelig gerne læse jeres svar.

18 thoughts on “The Harry Potter Tag

 1. Jeg så også tagget da hun lavede det, og har lige siden også overvejet at lave det!
  Nu tror jeg at jeg ved hvad jeg lige skal kigge på de næste par dage! 🙂

  Tror faktisk at nogle af mine svar kommer til at ligne dine en smule 😉

 2. Åh ja jeg er også en del af Harry Potter generationen og ingen bøger har grebet mig så meget som dem…

   1. Nej det tror jeg heller ikke. Den har ramt mit hjerte og ingen anden serier har jeg læst alle bøgerne lige efter hinanden 🙂

 3. Åh, et hyggeligt tag! 😀
  ‘Parts of the books/movies that made you cry’ – them aaaaall!
  Jeg græd seriøst næsten hele tiden, da jeg læste bøgerne! Det var lidt for galt. 😛

  1. Haha, jeg må indrømme, at jeg faktisk næsten også græder mere jo flere gange jeg genlæser bøgerne – det er som om, at der er flere episoder, som bare bliver endnu mere følelsesladet, når man ved hvad der kommer til at ske 🙂

 4. Jeg svarede på den sidste år. 🙂 Link: http://www.cautious.dk/harry-potter-du-er-tagget/

  Flammernes Pokal er nok min mindste favoritfilm, hvor det måske er Hemmelighedernes Kammer i bogform. Ironisk nok, for det var først ved bog 2 at jeg blev fanget, men efter at have læst hele serien, er bog 2 gerne den jeg “springer lidt over”. Til gengæld er Flammernes Pokal den jeg har læst flest gange, mens Dødsregalierne er min ultimative favorit i filmform. <3

  1. Ej, hvor fedt! Det indlæg tror jeg slet ikke, jeg har fået læst – jeg vil da straks tjekke dine svar ud 🙂

   Det er sjovt, at der er så stor forskel på din mening om “Flammernes Pokal” som hhv. film og bog. Af bøgerne vil jeg også sige, at “Hemmelighedernes Kammer” ikke er den mest interessante – jeg nyder den dog alligevel stadig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *