“Gemmeleg” af Sara Shepard

Lying Game 4 - GemmelegTitel: ”Gemmeleg”
Forfatter(e): Sara Shepard
Serie: The Lying Game #4
Sideantal: 262
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet: 12.10.2012
Læst på: Dansk

Emma vil opklare, hvem der myrdede hendes tvillingesøster, Sutton. Derfor har hun overtaget Suttons identitet.

Alle Suttons veninder har et alibi for den aften, Sutton blev myrdet, men hvad med Suttons nærmeste familie? Hendes adoptivsøster, Laurel, hader Sutton, fordi hun fik den fyr, Laurel allerhelst ville have haft.

Indtil nu er det lykkedes for Emma ikke at blive afsløret af familien, men så får de besøg af Suttons farmor, der ikke er nem at narre.

Kan Emma fortsat lyve for familien, eller har de måske i virkeligheden hele tiden vidst, hvem hun var?

Jeg har overordnet været rigtig glad for Lying Game serien, men jeg må indrømme, at jeg har haft det lidt svært med denne. Jeg har i hvert fald haft rigtig svært ved at få startet på den. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har åbnet den, læst de første par kapitler, og lagt den væk igen. Jeg synes nemlig, starten på den er virkelig langtrukken, og så kedede den mig virkelig meget.

Selvom bogens start kedede mig, blev bogen dog mere og mere spændende for hvert kapitel, og jeg sad fra ca. midtvejs og havde virkelig svært ved at lægge den fra mig. Jeg synes nemlig, den sørgede for at hægte mig fast og ikke lade mig give slip igen, før bogen var slut.

Jeg elsker opsætningen af bogen. Den har dejligt korte kapitler, som jeg virkelig elsker, og så er den skrevet i et let sprog. Til tider kan sproget dog godt virkede en anelse for let, men på de tidspunkter, mindede jeg bare mig selv om, at den er skrevet til en lidt yngre aldersgruppe.

Serien holder mig stadig fast, og jeg håber virkelig, at den næste bog i serien snart bliver oversat, og at der heller ikke går alt for lang tid med den sidste. Jeg bliver nemlig virkelig nødt til at vide, hvad der nu kommer til at ske, og så glæder jeg mig til at få en slutning på serien. For selvom jeg har været virkelig glad for den, så synes jeg desværre også, den efterhånden er blevet trukket lidt for langt ud.

 

One thought on ““Gemmeleg” af Sara Shepard

  1. Pingback: Status på sommerferielæsningen #3 | Boghjørnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *