Flyvehjørnet #6

Flyvehjørnet #6 - KopiFlyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Er det bare mig, eller er februar fløjet afsted? Jeg synes nærmest lige måneden startede, og nu er den allerede slut igen, og vi træder ind i den første forårsmåned. Det er altså lidt vildt, og jeg har nogle gange lidt svært ved at følge med. Af den grund nåede jeg heller ikke helt at læse den bog færdig, som jeg udvalgte til udfordringen i den forgangne måned. Men den bliver selvfølgelig læst færdig i dag, for i skrivende stund mangler jeg faktisk kun fire kapitler.

Valget faldt på Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren, da jeg pludselig fik virkelig meget lyst til at dykke ned i bogen endnu engang. Og faktisk viste det sig, at jeg stort set har glemt historien fuldstændig, så det er et virkelig godt gensyn, omend jeg dog stadig finder nogle dele af historien en smule kedelige og langtrukne. Men jeg kan helt sikkert også se de fantastiske elementer, som bogen indeholder. Desuden skal jeg helt sikkert også prøve at have opstået filmen, så jeg kan få genset den.

Denne gang har jeg fået lov til at trække en seddel fra den ‘magiske’ krukke, og det førte til denne skønne udfordring:

“Læs en bog af en dansk forfatter.”

Præcis som i sidste måned, så er jeg virkelig også glad for denne måneds udfordring. Først og fremmest er den jo ret åben, og samtidig kan jeg bare så godt lide tanken om at dedikere i hvert fald lidt af måneden til alle de fantastiske forfattere, vi har i Danmark. Endnu engang er jeg dog også lidt usikker på, hvad jeg skal læse; netop fordi udfordringen er så åben.

Jeg tænker dog, udfordringen er en perfekt anledning til måske at kaste mig over Kenneth Bøgh Andersens forfatterskab, eller måske endelig få læst 21 måder at dø af Sarah Engell, som jeg har ville læse længe. Jeg kunne dog også godt finde på at dykke ned i danske novellesamlinger som f.eks. Det du ikke ved eller Historier til drenge #2, for at kunne opleve lidt forskelle danske forfattere. Ellers kunne jeg måske også bare læse et ton af Jürgensen; det er jo en oplagt mulighed. Åh, alle de valg – nu må vi se, hvad jeg ender med.

Deltagere i februar: | Wondrous Bibliophile | Mit liv, Min blog | Bachs bøger | Krammerjunk | Bjorkegholm | Michlauritsen | Xclaus1990 | Asta_lemvigh |

Regner I med at deltage i månedens udfordring, og hvilken bog overvejer I at læse?

13 thoughts on “Flyvehjørnet #6

  1. Perfekt 😀 Ved lige hvilken bog det skal være for denne udfordring 😀 Har længe udskudt at skulle læse “Den Fredløse” af Carina Evytt 😀

  2. Jeg skal være med denne gang. Månedens udfordring ligger lige til højrebenet, da mit læsetema i marts er dansk fantasy. Så skal jeg bare have fundet ud af hvilken bog der skal stå #flyvehjoernet på.:)

  3. Uhhh den udfordring er jeg frisk på! Men ved ikke lige hvilken en det skal være?? Har du nogle forslag ellers er jeg meget frisk på Kenneth Bøgh Andersen da jeg aldrig har læst nogle af hans bøger, men de står på to read listen ?

  4. Jeg er faktisk med i denne her… Har læst fire der kan komme ind i kategorien 😀 Der kommer snart et indlæg på bloggen om det ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *