Endnu en rejsende bog #2: Hvilken bog rejser?

Endnu en rejsende bog #2 Hvilken bog rejserSå har jeg endelig lagt mig fast på, hvilken bog der bliver den næste, jeg sender ud på en rejse rundt i Danmark. Jeg synes godt nok, det har været et svært valg, og jeg har virkelig haft mange bøger oppe at vende; og jeg må indrømme, at jeg egentlig heller ikke er helt sikker på mit valg. Men det bliver jeg nok aldrig. 😉 Dog betyder det, at jeg har valgt jo ikke, at jeg ikke godt kan sende andre bøger ud – for helt ærligt? Så tror jeg ikke, jeg kan lade være med det. Jeg er i hvert fald stadig så begejstret for tanken om, på et tidspunkt at have flere forskellige bøger, som andre læsere har haft glæde af og sat deres præg på. Det kan altså kun være fint.

Mit valg er faldet på Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren. Først og fremmest har en del nævnt den, som værende en af deres favoritter til at blive sendt ud, og samtidig passer det med, at jeg pt. er i gang med at genlæse den, og har under denne (gen)opdaget, hvor meget indhold der egentlig er. Jeg tænker i hvert fald, der kan komme rigtig mange markeringer, kommentarer og fine betragtninger i den, og dem glæder jeg mig meget til. Endvidere passede det ret godt med, at jeg faktisk ejer et ekstra eksemplar af bogen, som jeg derfor også hurtigt vil kunne sende afsted.

Jeg ved dog ikke, hvem bogen skal starte sin rejse hos endnu. Jeg tænker derfor, at I melder ind herunder, hvis I kunne tænke jer at få bogen på besøg, og så trækker jeg lod om én uges tid, hvorefter jeg hurtigst muligt kontakter ‘vinderen’ og får sendt bogen afsted. Reglerne for at deltage er de samme som ved #Alkymistenrejser, og I kan læse om dem her. Endvidere skriver jeg selvfølgelig et brev fra bogen, som bliver lagt ud på bloggen, så I f.eks. kan læse om, hvornår bogen gerne vil sendes hjem igen.

Jeg har desuden brug for hjælp til én ting; jeg plejer at være forholdsvis god til at finde på hashtags, men jeg må indrømme, at jeg er lidt lost på et til denne bog. Så lægger I inde med det perfekte hashtag til denne rejsende bog, så må I meget gerne skrive det som en kommentar herunder. Den eneste regel, der er til dette, er, at det skal være forholdsvis kort, og på en eller anden måde tydeligt forklare, hvilken bog der er snak om. Hashtagget skal bruges på alle sociale medier ifm. bogens rejse, så andre kan følge med i denne.

Jeg håber, I har lyst til at give Brødrene Løvehjerte en god rejse.

26 thoughts on “Endnu en rejsende bog #2: Hvilken bog rejser?

 1. Dejligt valg! Jeg elsker Astrid Lindgren og er netop nu selv i gang med Jens Andersens flotte biografi om hende. Jeg kunne da mægtig godt tænke mig at få Brødrene Løvehjerte på besøg, og jeg vil passe godt på den 🙂

 2. Jeg har faktisk aldrig fået læst den (er det ikke næsten altid sådan med klassikere fra barndommen?), så jeg ville elske at få den på et kort visit til gennemlæsning 😉

  Jeg er ret vild med forslaget ovenfor om #LøvebrødreneRejser 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Sikke et skønt valg, søde Simone! <3
  Havde jeg ikke næsten lige genlæst den, så havde jeg også glædeligt åbnet døren for den!
  Jeg er dog sikker på, at den får en mindeværdig og fantastisk rejse rundt ved alle andre. <3

  1. Det er jeg glad for, du synes. Og fedt du næsten også lige har genlæst den – men måske den alligevel kunne komme forbi til et lille hurtigt visit engang, hvis den får tid? Jeg er i hvert fald sikker på, du alligevel sagtens ville kunne sætte dit præg på den 🙂

 4. Jeg tror ikke jeg nogensinde har fået denne klassiker læst så ville være beæret hvis den kom et smut forbi mig 😀

 5. Jeg har aldrig læst den og det er jo faktisk lidt en skam, så den må meget gerne komme på besøg hos mig <3

 6. Ih, jeg elsker Astrid Lindgren og især Brødrene Løvehjerte, så den må mægtig gerne komme på besøg hos mig også <3

 7. Øj, hvor spændende! Hashtagget har jeg ingen idéer til – dem har jeg aldrig været gode til. Men bogen må hellere end gerne komme på besøg hos mig! 🙂

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *