Flyvehjørnet #3

Flyvehjoernet #3Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Så gik vi ind i en ny måned, og I ved alle hvad det betyder. Det er tid til endnu en ny udfordring i Flyvehjørnet! Før vi når så langt skal vi dog lige kigge tilbage på den forgangne måneds udfordring, som jo bekendt virkede meget let at udføre. Og det var den virkelig også – faktisk var den så let, at jeg på trods af, at jeg ikke har læst særlig meget på det sidste gennemførte den op til flere gange. Jeg kan derfor heller ikke helt finde ud af, hvilken bog jeg egentlig vil lade tælle som værende til udfordringen.

Jeg tror dog, jeg vil lade Fantastiske skabninger og hvor de findes og Quidditch gennem tiderne af J.K. Rowling være dem, som tæller som gennemførelsen af udfordringen. Jeg modtog nemlig disse bøger ret kort tid før, jeg begyndte at læse dem. De er jo Harry Potter relaterede, så jeg kunne slet ikke vente.

Men nu må det være tid til at afsløre udfordringen for november, som lyder således:

”Læs den senest udkomne bog i en serie.”

Vi skal altså have fat i vores serier denne måned; noget jeg faktisk frygter en anelse. Ikke fordi det er serier, mere fordi det altid er så svært at skulle vente på den næste bog i disse. Man vil jo bare gerne læse direkte videre i serien; eller sådan har jeg det i hvert fald oftest. Men så er det jo godt, at man også kan vælge at bruge udfordringen til måske at få færdiggjort én eller flere af de serier, som man længe har haft lyst til at læse færdig, men som man af en eller anden grund er blevet ved med at udskyde.

Jeg ved ikke helt selv, hvad jeg gør. Det kunne være fedt at få afsluttet bare én enkelt serie, men på den anden side har jeg en del serier, hvor jeg mangler at læse den seneste udkomne bog – også selvom jeg har ventet på den længe. Så det ender nok med at blive sådan, jeg gennemfører udfordringen. Jeg synes i hvert fald også, at jeg kan høre Himmelnøglen (Endgame #2) af James Frey og Nils Johnson-Shelton stå og kalde på mig ude i reolen, så måske får den lov til at blive bogen.

Deltagere i oktober: | Momse72 | Chrismeme | Joandjosefsen | Pipalukbooks | Mabrsa | Asta_lemvigh | Xeniasvensson | glaerke | anikaeibemetteemhaette | Mit liv, Min blog |

Skal I være med i udfordringen for november?

12 thoughts on “Flyvehjørnet #3

  1. Åh du godeste. Det er da sådan en man virkelig frygter. Måske jeg burde være med for første gang, og give mig selv et los til at få færdiggjort et par serier, der bare står og står. 😛

  2. Ej, jeg vidste der var noget, jeg havde glemt! Jeg gennemførte jo også udfordringen op til flere gange, men glemte rent at tagge jer, haha.

    Hmm, månedens bog i min læseklub er The Maze Runner, og hvis jeg kender mig selv ret, når de gælder YA/dystopians, så plejer jeg er læste dem rimeligt tjept, så mon ikke der skulle være en god chance for, at det kan lade sig gøre? Så må jeg bare prøve at huske tagget denne gang 😉

    // http://www.moonlitmadness.dk

  3. Hentede After “Faldet” ned i går – og er i fuld gang 🙂 Så perfekt udtræning for mig.

  4. Den var straks sværer 😀 Har dog fundet to som nu er reservert på biblioteket, dog står jeg i kø til dem så håber jeg når at få dem ;D Så så vidt som det er muligt er jeg også med i denne måneds udfordring ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *