Vinderne af én billet til Bogforum

Konkurrence #1 - BogforumSå blev det mandag, og dermed tid til at få udtrukket de tre heldige vinder af 1 x dagsbillet til én valgfri dag. Der har ikke været så mange deltagere denne gang, men det har været virkelig hyggeligt at læse de besvarelser, der er kommet på konkurrencen. Der er i hvert fald virkelig ikke nogen tvivl om, at I alle rigtig gerne vil afsted; og det forstår jeg godt.

Jeg er som tidligere skrevet her ikke super imponeret over programmet i år, men det betyder ikke, at jeg ikke gerne ville afsted, hvis jeg kunne få det til at hænge sammen. Jeg tænker nemlig, at bare selve det at være der er fedt. Masser af bøger, folk der elsker bøger og bogsnak; hvordan skulle det ikke kunne være godt? Derudover ville jeg selv elske både at møde Dennis Jürgensen, Teri Terry og Fredrik Backman. Det er uden tvivl højdepunkterne på messen i år, hvis jeg selv skal sige det. Altså udover alle de skønne forfattere, Tellerup har på deres stand i løbet af weekenden.

Til at hjælpe mig med udtrækningen af vindere har jeg fået hjælp af altid hjælpsomme random.org. Det er jo så nemt, og hænger bedst sammen med mit travle skema i øjeblikket. Random.org udtrak følgende nr: 13, 6 og 14. Hvilket betyder at følgende har vundet én billet:

Sabrine Rigmor Rasmussen, Charlotte Lyngsted Nielsen og Mette.

Tillykke! Jeg har sender straks jer alle tre en mail, som I skal svare på indenfor 24 timer, så billetten kan nå at nå frem til jer inden Bogforum. Svarer I ikke tilbage indenfor disse timer, så bliver jeg desværre nødt til at udtrække en ny vinder.

Tusind tak til Bogforum for at sponsorere konkurrencen. God bogweekend til alle jer, der skal afsted! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *