Konkurrence #1: Billet til Bogforum

Konkurrence #1 - BogforumJeg er stadig lidt væk herinde fra, da livet uden om bloggen og bøgernes verden er noget travlt i øjeblikket. Men sådan er det jo bare i perioder. Jeg fik dog et godt tilbud om at afholde en konkurrence for jer, og det kunne jeg da på ingen måde sige nej til. Slet ikke fordi tilbuddet kom fra selve Bogforum (eller altså folkene bag).

Bogforum løber jo af stablen næste weekend, og i den forbindelse afholder jeg en lynkonkurrence. Folkene bag Bogforum har nemlig været så flinke at stille hele 3 x dagsbilletter (du bestemmer selv hvilken dag, du vil benytte den) på højkant, og jeg kan dermed være med til at give hele tre af mine læsere en (forhåbentlig) fantastisk dag i bøgernes tegn. Jeg skal desværre ikke selv afsted; men det gør mig bare endnu mere begejstret for, at kunne sende tre af jer læsere afsted.

For at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du glæder dig aller mest til at opleve på Bogforum? Er det måske en bestemt forfatter? Én signering du bare MÅ ha’? Eller bare selve oplevelsen i sig selv? Fortæl! 😀

Jeg skal have din kommentar senest d. 2/11 kl. 12.00, hvorefter jeg hurtigst muligt vil kontakte de tre vindere. Disse vil herefter have 24 timer til at svare på min mail, og ellers bliver jeg desværre nødt til at trække tre nye; hver billet skal jo gerne kunne nå frem inden fredag. Husk derfor også at oplyse din mailadresse i din kommentar. Der sendes desuden kun til danske adresser.

Læs mere om Bogforum her.

16 thoughts on “Konkurrence #1: Billet til Bogforum

 1. Åååh jeg vil så gerne vinde ??????
  Jeg glæder mig helt vildt til det hele – men helt sindssygt vildt til Karl Ove Knausgård!! Det bliver så spændende at høre ham – håber bare, jeg kan forstå, hvad han siger :D!
  gittewinneche @ hotmail.com

 2. Jeg glæder mig mest til hele stemningen. Alle bog-elskerne. Forfatterne. Køen man står i når vi alle gerne vil have signeret vores eksemplar. Duften af bøger. De gode tilbud. Jeg glæder mig til det hele – også når man ikke kan komme igennem trængsel af mennesker, som vil købe den ene og anden bog. Eller jeg har købt flere bøger end jeg har plads til, og de vejer mange kg 🙂

  Bedste boghilsner,
  Kathe

  kathy.elisabeth@live.dk

 3. Hvis jeg skal vælge en ting må det være at skulle mødes med en super sød bognørd jeg har snakket med over Instagram. Vi var også sammen på Herlusholm og det ville være super fedt at gentage succesen!

  Min email: Kristinereads@gmail.com

 4. Jeg elsker BogForum og glæder mig til at tilbringe en dag sammen med min søster og bare snuse til bøger, lytte til forfattere og måske hygge med en kop kaffe undervejs.
  Hilsen Charlotte
  Clyngsted@gmail.com

 5. Har næsten været deltager på messen siden den spæde start, hvor det bare blev større og større for hvert år, til det næsten var så stort at man ikke kunne komme frem i gangene. Det var i Forum. Siden er det flyttet til Bella centret, har ikke været der endnu pga arbejdsweekender. Ville elske at komme afsted på søndag og “komme til” at bruge for mange penge.
  Hilsen Britt Rønman
  Brittroenman@privat.dk

 6. Jeg ville super gerne kunne tage min mor med, det ville være en super oplevelse for os begge to. Vi har aldrig været afsted før så vi ville glæde os til det hele.

 7. Jeg skal derind med min veninde Rita, det bliver en førstegangs oplevelse for os. Vi er helt vilde med Pernille Vørs og vil stå i kø for en signering fra hende på lørdag. Glæder mig meget. Må alle få en fantastisk bogforum oplevelse.

 8. Uh elsker bogforum. Høre forfattere, finde mange skønne bøger, men også hygge med min søn, der er kæmpe bognørd. Vi ser så meget frem til det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *