#Bogbloggertræf 2015: Boggodter

#Bogbloggertræf 2015 - BoggodterSå blev det endelig tid til at vise de bøger frem, som jeg selv endte med at få med hjem fra Bogbloggertræf; hvilket seriøst er en vanvittig stak! Det er dog stort set dem alle, som jeg er fuldstændig overlykkelig for at eje. Faktisk synes jeg, hvis jeg selv skal sige det, at vi fik nogle virkelig gode bøger i år. Den overordnet kvalitet af bøgerne var i hvert fald efter min mening virkelig god.

Desuden har jeg så meget lyst til at læse alle bøgerne, hvilket jo altid er en skøn ting. Selvom der dog er så mange, at jeg har svært ved at vælge, hvilke bøger jeg skal læse først. Jeg vil jo læse dem alle med det samme; men det er jo det typiske “problem”, når man får så mange nye bøger på samme tid. 😉

Min glæde over bøgerne er dog heller ikke blevet mindre af, at en del af dem stod i min stue allerede et par uger før Bogbloggertræf, og bare ventede på at træffet skulle afholdes. Det var i hvert fald svært, at holde mig fra dem; men det lykkedes! Altså på nær Simple Living af Nadia Plesner, som jeg endte med at begynde på allerede den dag, pakken med dem kom ind ad døren.

 • Mammutjægeren af Tine Nord. Gave fra Forlaget Iris.
 • Marekors af Jo Nesbø. Gave fra Modtryk.
 • Drager over Kabul af Morten Hesseldahl. Gave fra Modtryk.
 • Hvad skoven skjuler. Gave fra Ulven og uglen.
 • Månens kald af Patricia Briggs. Gave fra Tellerup.
 • Portalen til Afgrunden af Chad Corrie. Gave fra Tellerup.
 • Stålhjerte af Brandon Sanderson. Gave fra DreamLitt.
 • Ildkamp af Brandon Sanderson. Gave fra DreamLitt.
 • Enhver lighed af Renée Knight. Gave fra Hr. Ferdinand.
 • Vækkelse af Stephen King. Gave fra Hr. Ferdinand.
 • Stolthed og fordom af Jane Austen. Gave fra Lindhardt og Ringhof.
 • Dæmoner af Carina Evytt. Gave fra Tellerup.
 • Det ulmende oprør af Sabaa Tahir. Gave fra Alvilda.
 • Rød opstand af Pierce Brown. Gave fra  Gyldendal.
 • Store små løgne af Liane Moriarty. Gave fra Politikens Forlag.
 • Mig før dig af Jojo Moyes. Gave fra Rosinante & co.
 • Du må aldrig… af Koethi Zan. Gave fra Forlaget Punktum.
 • The Circle af Dave Eggers. Gave fra People’s Press.
 • Rent blod af Sidsel Sander Mittet. Gave fra Facet.
 • Vildhunden og panteren af Sidsel Sander Mittet. Gave fra Facet.
 • Jeg blogger dig væk af Agnes Hammer. Gave fra Turbine.
 • Kirurgen af Tess Gerritsen. Gave fra Jentas.
 • Station 11 af Emily St. John Mandel. Gave fra Forlaget Iris.
 • Tidsfangen af Gry Pil Lund Ranfelt. Gave fra EgoLibris.
 • Feriegæsterne af Emma Straub. Gave fra Gad.
 • Simple Living af Nadia Plesner. Gave fra Lindhardt og Ringhof.

Hvilke bøger har I købt eller fået for nylig?

4 thoughts on “#Bogbloggertræf 2015: Boggodter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *