Dewey’s Read-a-Thon 2015 #1: Læsebunken

Dewey’s Read-a-Thon 2015 #1 - LæsebunkenVi nærmere os lørdag med hastige skridt, og det er jeg virkelig glad for (også selvom det betyder, min ferie er ved at være slut). På lørdag løber det halvårlige Dewey’s Read-a-Thon af stablen, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg kunne ikke være med i foråret, da jeg skulle til konfirmation, og det bliver derfor bare endnu federe denne gang, da jeg virkelig ærgrede mig over, at jeg ikke kunne være med sidst. Jeg er dog i et lidt mærkeligt læsehumør i øjeblikket, hvilket har mindsket mine forventninger til readathonet lidt, men efter endelig (!) at have udvalgt min læsebunken er mit humør vendt, og jeg har nu meget svært ved at vente.

Jeg har endnu engang haft lidt svært ved at udvælge min læsebunke; ikke fordi jeg ikke har kunne finde noget, jeg har haft lyst til at læse. Men mere fordi der har været alt for meget. Jeg har ikke haft super meget læsetid den sidste halvanden måned, og jeg har derfor virkelig mange bøger, jeg glæder mig helt enormt til at få læst. Efter lidt betænkningstid er jeg dog nået frem til nedenstående bunke, og så må vi se, om den holder. 😉

 • Os to, Oscar – for evigt af Bjarne Reuter (114 sider).
 • Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins (350 sider).
 • Hold me closer af David Levithan (213 sider).
 • Sanddrømmeren af Sidsel Katrine Slej (ca. 130 sider).
 • Midnatssol af Jo Nesbø (226 sider).

Sammenlagt giver det 1033 sider, hvilket jeg godt tror, jeg kan nå. Jeg regner nemlig med, at flere af bøgerne er rimelig hurtigt læst. Desuden kan det også godt være, jeg når at læse lidt videre i  Sanddrømmeren inden lørdag; den er jeg nemlig pt. i gang med. Uanset hvad synes jeg i hvert fald, det virker som en god og blandet stak, som nok skal kunne underholde mig godt. Der er i hvert fald lidt forskellige genrer, og det synes jeg altid fungerer virkelig godt for mig.

Readathonet starter på lørdag d. 17/10 kl. 14 (dansk tid) og slutter 24 timer senere søndag d. 18/10. Du kan læse mere om det her, hvor du også kan tilmelde dig. På dagen vil du kunne følge min læsning her på bloggen i et specielt opdateringsindlæg, og samtidig vil jeg også være at finde på både Twitter (@SimoneHagemann) og Instagram (@boghjoernet) samt Goodreads (@Boghjoernet).

Planlægger I at deltage i readathonet på lørdag? Hvor kan man følge jer, og hvilke bøger håber I på at få læst? Hvilken bog glæder I jer f.eks. mest til at læse?

33 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon 2015 #1: Læsebunken

 1. Jeg deltager for første gang på lørdag, og jeg glæder mig! Jeg er pt. lidt ubeslutsom med min læsestak, og har udvalgt alt for mange bøger, men så er der selvfølgelig mere at vælge mellem på selve dagen 🙂 din læsestak ser i hvert fald rigtig fin ud!
  Jeg opdaterer også løbende på bloggen og instagram (@karinalindd) og lige nu ser jeg mest frem til at læse ‘Talon’ af Julie Kagawa, som jeg tror er den bog jeg starter med.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dit læsedøgn! 😀

  1. Ej, hvor fedt du deltager. Og så endda for første gang – du kan virkelig godt glæde dig! 😀
   Det er forresten altid godt at udvælge en lidt større stak, hvis man ikke kan vælge. Bare det at man på forhånd har valgt noget ud – på den måde skal man nemlig ikke bruge alt for lang tid på, at prøve at overskue at udvælge en bog fra reolen 😛
   Jeg skal helt sikkert også følge med i dit læsedøgn! 😀

 2. JEG GLÆDER MIG! <3

  OG JEG GLÆDER MIG NÆSTEN ENDNU MERE TIL AT DU LÆSER 'ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE' !! 😀

  Kan du mærke min excitement? 😉

 3. Jeg kom til at slette Regitze Xenias kommentar (UNDSKYLD!), men hun skrev følgende:

  Ej hvor er det altså morsomt. Din udgave af Os to, Oscar er fra præcis samme serie som min udgave af Pippi Langstrømpe, som jeg har sat på min liste på lørdag 😛

 4. ISLA <3 Jeg elsker de bøger. Og jeg elsker hvordan de danner en perfekt regnbue, når de står sammen. Og så tror jeg altså bare, at en smule ungdomskærlighed er helt læseperfekt til et readathon 🙂

  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse den! Og ja, jo mere jeg tænker over det, jo mere perfekt virker den altså til readathon 😀
   Åh, ja. De er simpelthen så yndige, når de står sammen 🙂

  1. Det tror jeg også, jeg kommer til at synes. Jeg er i hvert fald stadig meget begejstret for den 😉 Og Reuter er lidt op og ned ved mig; men jeg elskede “Os to, Oscar – for evigt” som barn, så jeg glæder mig virkelig til en genlæsning 🙂

 5. Jeg håber at det går godt med dit Readathon. Her går det fremad og jeg hygger mig gevaldigt 😀

 6. Håber det går rigtigt godt med din læsning, (og du får spist nogle dejlige snacks)!
  Jeg har ikke selv læst nogen af de bøger du har valgt, så det bliver spændende at høre din mening 🙂

  1. Mange tak 🙂 Jeg endte dog med ikke at deltage alligevel.. Jeg har desværre heller ikke fået læst nogen af de udvalgte bøger endnu – men forhåbentlig snart! 🙂

 7. Hvordan gik det til readathon? Jeg har selv deltaget engang, men det er en del år siden. Jeg bogbloggede som en besat i flere år, mest på engelsk, men havde også en dansk blog. Den droppede jeg dog for flere år siden. Tror, jeg vil begynde igen 🙂

  1. Jeg endte desværre med ikke at kunne deltage i år alligevel af personlige årsager. Det er dog altid så hyggeligt, og jeg skal helt sikkert være med igen til foråret! 🙂
   Åh, gør det! Bogblogging er så skønt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *