Nyt i reolen #52: Juli

#52Normalt udgiver jeg aldrig to af disse indlæg så hurtigt efter hinanden. Men jeg prøver at få bloggen tilbage på rette spor, så de forskellige indlæg udkommer de sædvanlige dage. Vi lader derfor også lige som om, i dag er første søndag i måneden. 😉 Juli var en forholdsvis stille måned på bogfronten, hvilket helt sikkert skyldes, at jeg havde travlt med at nyde sommerferien – uden så meget læsning. Jeg endte derfor kun med at købe tre bøger i løbet af måned, hvoraf de to er loppefund. Dog kom der også et par bøger hjem i starten af måneden, som jeg havde købt for lidt tid siden.

#52.1Først og fremmest har jeg lavet en bogkøb, som ikke var planlagt, men som var umuligt at sige nej til. Jeg fandt nemlig et bokssæt med de ni første bøger + en DIY bog i “Diary Of A Wimpy Kid”-serien af Jeff Kinney til en rigtig god pris hos The Book People. Bokssættet stod til bare £10, og med den meget lave kurs på pundet, måtte den jo uden tvivl klikkes hjem. Vi er nemlig to herhjemme, som er ret glad for serien.

#52.2I løbet af juli besøgte jeg mit yndligsloppemarked (Peder Most Loppemarked på Tåsinge) et par gange. De har altid et virkelig godt udvalg af bøger, men disse to gange stødte jeg mest på bøger, jeg allerede ejede. Den første gang hev jeg dog “I Månens skær” af Patti Callahan Henry med hjem. Bogen har stået på min TBR siden, Lovebooks udgav den som ebog. Jeg blev derfor virkelig glad, da jeg så, man kunne få den i hardback. Anden gang fandt jeg ikke selv nogen bøger, men min søster forelskede sig i “Luxe” af Anna Godbersen. En bog jeg længe har haft kigget på, da coveret er virkelig smukt! Min søster spurgte dog, om den ikke måtte stå i min bogreol, og således blev den pludselig en del af min bogsamling. Desuden vokser den altså lidt på mig, selvom det er historisk fiktion, og jeg håber derfor på at få den læst en dag.

Dagen før jeg tog på sommerferie hos mine forældre, var jeg lige forbi en veninde for at hente et par bøger, jeg skulle have med til Fyn for Rikke. Her fik jeg et helt nyt eksemplar af “Horror.dk” med hjem til mig selv, og den står derfor nu fint og pynter i min Jürgensen-samling. Det er ikke en ‘ægte’ Jürgensen bog, men eftersom han har en novelle i den, har den altid været selvskreven til at blive en del af samlingen.

#52.3

I maj købte jeg som nævnt tidligere en eksamensgave til mig selv. Denne bestod af fire bøger, hvoraf de tre af dem var forudbestillinger. I starten af juli kunne jeg derfor endelig tilføje “The Way to Game the Walk of Shame” af Jenn P. Nguyen og “Summer Days & Summer Nights” af Stephanie Perkins (red.) til min bogsamling. To bøger som jeg tænker er helt perfekte til varme augustdage. Så nu håber vi lige på, at disse dage rent faktisk kommer. 😉

I juli var jeg også en tur i Sverige på camping sammen med min familie. En ferie der var rigtig skøn, men dog desværre også bød på en virkelig træls oplevelse. Efter en lang dag i Malmø kom vi nemlig tilbage til en bil med en knust rude. Imens vi havde gået rundt på museer, var der nogle andre, der havde hygget sig med at bryde ind i bilen, og stjæle en taske med div. ting + elektronik, og samtidig havde de også opdaget min Kindle (som ellers var gemt godt væk..). Jeg havde ikke taget andet end min Kindle med til at læse på, og jeg stod derfor pludselig uden noget at læse i. Hvilket jo slet ikke gik, når jeg f.eks. skulle vente på at få bilruden fikset. Vi tog derfor et smut i Science Fiction Bokhandeln, hvor jeg stødte på “The Leaving” af Tara Altebrando. Jeg kunne huske, at jeg tidligere havde læst dens beskrivelse på Netgalley, og den røg derfor med hjem. Bogen lød nemlig ret spændende, og som noget jeg ikke rigtig havde læst før.

#52.4

Fik I købt nogle bøger i løbet af juli?

8 thoughts on “Nyt i reolen #52: Juli

 1. Summer Days & Summer Nights ser så pæn ud – rigtig sommerlig 😀

  Jeg fik (endelig) købt nogle af Gayle Forman – If I Stay serien (på dansk) og Bare en dag. De første er læst med fornøjelse. Den sidste venter lidt endnu mens jeg glæder mig 😀

  1. Ja, det er den virkelig. Jeg nyder også dens pænhed <3

   Læs den snart! Det er (indtil videre) min yndlingsbog af hende, og jeg kunne ellers virkelig også godt lide "Hvis jeg bliver" 🙂

 2. Øv, hvor var det træls med indbrud i bilen. Sådanne ferieoplevelser kan man altså godt være foruden 🙁

  Der er ikke en af de bøger du har købt, som jeg har overvejet at købe/læse, måske kan en af dine anmeldelser få mig til at ændre mening 🙂

  1. Ja, det kan man virkelig! Og det er simpelthen så surt. Især fordi det alligevel brugte en god del af vores sidste ferietimer.

   Jeg krydser fingre. Jeg synes i hvert fald selv, der er en masse skønt i blandt. Men det betyder selvfølgelig ikke, at det er noget for dig 🙂

  1. Mange tak. Jeg elsker virkelig også, at de matcher! Især fordi jeg havde taget tebrevet, før jeg overhovedet opdagede, at jeg havde den farve bånd. Sådan kan man også være heldig nogle gange 😉

 3. Åh, sikke et yndigt billede i toppen! :’)

  Jeg glæde rmig meget til at høre, hvad du synes om Perkins’ nye novellesamling!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *