Anmeldelsespolitik

Anmeldelsespolitik

Jeg modtager ikke længere bøger til anmeldelse på bloggen, da denne er lukket ned.

Boghjørnet indeholder efterhånden en del anmeldelser, hvilket jeg er super glad for. Jeg elsker at både læse og skrive anmeldelser af forskellige bøger, da jeg nyder den inspiration, som disse kan give.

Mine anmeldelser vil altid blive skrevet ud fra mine egne meninger, og vil altså f.eks. ikke være påvirket af, om jeg har fået, købt eller lånt bogen. Jeg står 100% inden for de ting, jeg skriver i mine anmeldelser; ellers ville anmeldelserne jo hverken kunne gavne mig selv eller andre. Det vil derfor tydeligt fremgå, hvad jeg synes om en bog – uanset om jeg kunne lide den eller ej.

Jeg modtager meget gerne anmeldereksemplarer fra forlag og forfattere, men jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis bogen ikke tiltaler mig. Ligeledes forbeholder jeg mig retten til, hverken at læse eller anmeldele en bog, jeg modtager uopfordret, hvis den ikke siger mig noget. Det vil desuden tydeligt fremgå af min anmeldelse, hvis jeg skulle have modtaget bogen til dette. Men min mening vil som sagt på ingen måder være påvirket af, hvor bogen kommer fra.

Jeg læser bøger i mange genrer, og er oftest åben over for at prøve noget nyt. Så har du en bog, du tror kunne være interessant for mig, er du meget velkommen til at sende mig en mail – også selvom jeg umiddelbart ikke har anmeldt noget, der minder om. Jeg modtager dog ikke selvudgivne bøger.

Kontakt: boghjoernet@hotmail.com

One thought on “Anmeldelsespolitik

 1. Hej Cand.scient.bibl.,

  Jeg har surfet lidt rundt på dine anmeldelser, og ser tydeligt at vi i smag og behag ligger ret langt fra hinanden. Alligevel vil jeg tage dig på ordet, og give dig nogle forslag til læsning – ikke til anmeldelse, tror jeg, de er alle anmeldt i stor grad på andre blogs såvel som af diverse forlag.

  Men indimellem kan man måske føle at det er vanskeligt sådan helt at skifte læsetema. Flere af dem jeg foreslår kender du sikkert udmærket i forvejen, og andre er muligt bare FOR langt fra hvad der kan underholde dig – måske.

  Men her min liste:

  Ahmet Hamdi Tanpinar – The Time Regulation Institute
  Alaa Al-Aswany – Den Kongelige Egyptiske Automobilklub
  Cees Nooteboom – The Following Story
  Claudio Morandini – Snow, Dog, Foot
  Dalia Grinkeviciute – Shadows on the Tundra
  Dostojevski – Rodion Raskolnikov
  Dostojevski – Brdr. Karamazov
  Fernando Pessoa – Rastløshedens bog
  Hanna Krall – Chasing the King of Hearts
  Hasan Ali Topkas – Shadowless
  Italo Svevo – Zenos bekendelser
  Leo Tolstoj – Kreutzer-sonaten
  Leo Tolstoj – Anna Karenina
  Markuz Zusak – The Book Thief
  Nora Ikstena – Soviet Milk
  Orhan Pamuk – The Black Book
  Rabih Alameddine – Hakawati
  Rabih Alameddine – An Unnecessary Woman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *