Nyt i reolen #33: Harry Potter kærlighed

#33Det var egentlig ikke meningen, at der skulle komme endnu et af disse indlæg før i slutningen af måneden. Men så bestilte jeg noget helt fantastisk i søndags, som kom ind ad døren tidligere i dag, og som jeg virkelig bare bliver nødt til at vise jer med det samme. Jeg er nemlig nu den meget lykkelige ejer af det ‘nye’ Harry Potter bokssæt fra Bloomsbury, som simpelthen er så flot.

Jeg har længe ønsket mig et sæt af Harry Potter bøgerne på engelsk, da jeg indtil videre kun har læst dem på dansk, og det vil jeg meget gerne lave om på. Jeg vil nemlig så gerne læse alle ord og sætninger på præcis den måde, som Rowling har skrevet dem, da jeg er sikker på, det er en fuldstændig fantastisk oplevelse.

Jeg har dog været meget usikker på, hvilken udgave jeg skulle købe det i, da jeg mildest talt ikke har været specielt begejstret for en stor del af de udgaver, bøgerne tidligere er blevet udgivet i på engelsk. Altså der har da været nogle, som har været ret fine, men da jeg så dette første gang, var jeg solgt. Jeg elsker farverne og stjernedetaljerne, og selvom jeg ikke er jublende begejstret for illustrationerne på bøgerne, så er de alligevel ret fine, og jeg synes de passer ret godt til universet.#33.1

Jeg har valgt at købe bøgerne i paperbacks, selvom jeg virkelig også elsker hardback versionen. Dette har jeg gjort, fordi jeg med erfaring fra at have læst de danske udgaver, ved at jeg har meget lettere ved rent faktisk at læse i bøgerne, når de er paperbacks. Og for mig var det vigtigste i første omgang, at jeg rent faktisk kunne læse i bøgerne, uden at skulle kæmpe for at holde dem åbne.

Bokssættet er købt på Saxo, hvor det med plusmedlemsskab (første måned er gratis – det har jeg benyttet mig af), kun koster 349,95 kr, hvilket altså er en del under, hvad det står til på f.eks. Book Depository og Wordery. Hvilket helt sikkert var en stor grund til, at jeg valgte at købe det nu. Find det her, hvis du er fristet.

Da jeg modtog bokssættet, så Harry Potter and the Order of the Phoenix desværre ud som om, den var blevet slicet igennem ved rykken, hvilket jeg ærgrerede mig lidt over og skrev på Twitter. Hvortil Saxo ret hurtigt svarede, at de havde sendt en ny bog min vej uden beregning. Det er altså god kundeservice! Især fordi det som sådan ikke er deres skyld, da selve bokssættet var pakket ind i (ubrudt) plastik, og skaden dermed nok er kommet i produktionen. Jeg er dog virkelig glad for deres behandling af det, og jeg glæder mig meget til at kunne bytte den skadede bog ud.

Har I tilføjet nogle skatte til jeres samling for nylig?

9 thoughts on “Nyt i reolen #33: Harry Potter kærlighed

 1. Jeg er helt vild med det tredje cover, men ellers må jeg indrømme at resten af layoutet ikke tiltaler mig det store ved denne udgave. Til gengæld ejer jeg de blålige der udkom ved jubilæet sidste år (eller var det forrige år? I hvert fald i de senere år!), og dem er jeg ret glad for. 🙂

  1. Det blålige der kom sidste år er altså også flot – det har jeg også overvejet længe. Men der var alligevel et eller andet ved dette, som får mig til at holde lidt mere af det 🙂

 2. Synes det er sådan et fint sæt, og jeg har selv overvejet at købe det, jeg har dog bøgerne i forvejen i de “gamle” udgaver, en blandet stak af både de gamle børne og voksen forsider, så det ville være så fint at have et sæt “ens” bøger med dejlige Harry Potter. Jeg synes også jubilæumssættet er rigtig flot, og havde overvejet at købe det, indtil jeg opdagede, at det var med de amerikanske udgaver, og så opgav jeg lynhurtigt det ellers flotte sæt igen, så nu overvejer jeg stærkt at købe dem her! 😀

  1. Det er det virkelig også! Og ja, når du kun har blandede udgaver, så ville det da virkelig være fint med et ens sæt 🙂
   Ej, jeg havde faktisk slet ikke tænkt over det med, om det var en amerikansk eller britisk udgave. Så er jeg faktisk endnu gladere for, at jeg endte med at vælge dette og ikke det andet 🙂

 3. Jeg har netop været i samme situation, at jeg skulle vælge en engelsk Harry Potter-version, som jeg ville eje. Jeg har dog valgt at købe dem én ad gange. Jeg overvejede stærkt denne finde version, men endte med at gå for Bloomsburys adult paperback edition. Er du også faldet over dem i din søgen? 🙂 jeg synes i hvert fald begge udgaver er sindssygt smukke på hver deres måde.

  Jeg er lige faldet over din fine blog her til aften og vil helt sikkert komme til at følge med fremover! 🙂

  bookroom.bloggersdelight.dk

  1. Jeg overvejede også, om jeg bare skulle købe dem enkeltvis, men det kunne bare ikke betale sig i længden – især ikke da jeg fandt så billigt, som jeg gjorde 🙂
   Jeg har kigget lidt på dem, men er ikke helt den store fan. Synes de er lidt for kedelige på en måde, og samtidig udstråler de bare ikke rigtig nok Harry Potter for mig. Men vi har heldigvis alle forskellig smag 🙂

   Fedt! Jeg håber, du kommer til at nyde at følge med herinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *