Nyt i reolen #34

Nyt i reolen #34Jeg er gået fuldstændig uden om bogudsalget i denne omgang, da jeg simpelthen ikke synes, der var noget, der var værd at komme efter. Det betyder dog på ingen måder, at februar har været fri for skønne bøger og bogpakker – jeg har nemlig alligevel fået en god stak hjem til mine hylder.

Jeg har selv kun købt én enkelt bog i månedens løb (i hvert fald foruden Harry Potter-boksen, og to andre som er på vej/forudbestilt), og denne er endda en, jeg allerede havde læst, før jeg købte den. Jeg har dermed overholdt min bogkøbsnedsættelse ret godt, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg har dog fået en god stak anmeldereksemplarer, hvoraf flere af dem har været overraskelsespakker, og så har jeg været så heldig at vinde et par bøger. Jeg har dog også fået to bøger hjem, som jeg har vundet for noget tid siden – men som altså først er dukket op i denne måned.

Siden sidst har jeg altså tilføjet nedenstående bøger til min samling.

 • Landline af Rainbow Rowell. Vundet hos Malene.
 • Kampen om kongevåbnet af Sara Ejersbo Frederiksen. Anmeldereksemplar fra Turbine.
 • Når man kysser med øjnene af Carsten Flink. Anmeldereksemplar fra Turbine. Anmeldt her.
 • Djævlens lærling af Kenneth Bøgh Andersen. Vundet på Facebooksiden Den Store Djævlekrig.
 • Stålhjerte af Brandon Sanderson. Anmeldereksemplar fra DreamLitt.
 • Cirkusbarn af Juliane Vejen Thulesen. Anmeldereksemplar fra Turbine.
 • Legend af Marie Lu. Anmeldereksemplar fra Carlsen. Anmeldt her.
 • Skyggernes bog af H.W. Klaris. Gave fra Tellerup. Anmeldt her.
 • Skovens hemmelighed af Jon Rex Laugen. Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Aldrig uden dig af Harris Lane. Vundet i Gads nyhedsbrev.
 • Maybe Someday af Colleen Hoover. Anmeldt her.
 • Since You’ve Been Gone af Morgan Matson. Vundet til Dewey’s Read-a-Thon.

Har I været på bogudsalg? Og/ eller har I i det hele taget fået købt nogen gode bøger for nylig?

12 thoughts on “Nyt i reolen #34

 1. Sikke en masse nye fine bøger 😀

  Jeg har kigget i aviserne, men synes ikke der var nogle gode tilbud, så jeg lod være. I stedet har jeg købt to bøger via saxo og prøvet deres pluspris 🙂 Invaded af Melissa Landers (En 2’er) og The Glass Arrow som bare virker rigtig god. Jeg prøver at begrænse mig og kun købe fortsættelser, eller nye hvis jeg ikke kan slippe dem igen 🙂

  1. Ja, jeg er virkelig også glad for dem alle 😀

   Jeg benyttede mig også (lidt mere) af Saxo’s pluspris istedet for at købe noget til bogudsalget, og har én bog mere på vej derfra. Og så lavede jeg desuden også en forudbestilling hos TBD. Så det lyder virkelig også som om, du har udnyttet manglen på gode tilbud til bogudsalget på en rigtig god måde – og god idé med at begrænse dig til at købe fortsættelser 🙂

 2. Sådan en fin stak. Der findes næsten intet bedre end overraskelses bogpakker og bogpræmier! 🙂
  Jeg har ikke været på bogudsalg i butikkerne, da jeg i forvejen har bestilt en masse bøger online, som jeg bare venter på kommer ind ad døren, bl.a. “Den Store Djævlekrig”, en af de serier som jeg er opsat på at få læst færdig i år inden den nye bog udkommer.

  1. Nej, det gør der virkelig ikke 😀

   Det lyder godt med en masse online bogkøb – og med butikkernes udvalg til bogudsalg, så er du nok ikke gået glip af så meget (det føler jeg i hvert fald ikke, jeg er). Jeg har aldrig læst nogen af bøgerne i “Den Store Djævlekrig”, selvom vi rent faktisk ejer alle bøgerne. Men jeg håber virkelig også på, at jeg kan nå at få læst serien, inden den nye udkommer 🙂

 3. Sikke mange fine bøger! Jeg købte en del bøger på bogudsalg, og efter mine sidste eksamener kom jeg også til at købe et par stykker 🙂

 4. ENDELIG er Landline nået sikkert frem til dig! Fantastisk! 😀
  Og sikke en masse skønne bøger, der nu skal pryde din reol!

  Åh, jeg synes jo SLET ikke at bogudsalget var interessant i år, men da jeg var i boghandleren for at kigge på ganske almindelige bøger der ikke var på tilbud, gik jeg alligevel køb-amok og endte med i alt 12 bøger (hvoraf kun 2 af disse, var bøger der ikke var på tilbud). Suk og skål for selvbeherskelse! 😛

  1. Haha, ja. Den kom dog i starten af måneden – så der gik ikke helt så lang tid. Og ja, de pynter virkelig fint alle sammen 😀

   Haha, er det ikke altid det, der sker, når man kommer afsted? Det er jo virkelig svært at sige nej til billige bøger (bl.a. derfor jeg bare er blevet hjemme). Men med 12 nye bøger fra bogudsalg, så har du vidst også fået en del nyt til at fylde reolen med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *