Nyt i reolen #25

Jeg har igen tilføjet lidt nye bøger til min samling. Disse bøger er en god kombination af genbrugsfund, gaver og lidt engelsk selvforkælelse. Og nøj hvor har jeg lyst til at læse dem alle med det samme! Hvorfor findes der så mange spændende bøger? Dog tror jeg, det bliver Summer-trilogien, Trouble og Romain Puértolas’ der bliver læst først – jeg har nemlig stadig så meget lyst til at læse ‘let’ contemporary eller sjove bøger.

#25

 •  Tårepersersøen af Lemony Snicket.
 • Savværket i Sorgenfuld af Lemony Snicket.
 • Her Fearful Symmetry af Audrey Niffenegger.
 • Trouble af Non Pratt.
 • The Summer I Turned Pretty Complete Series (Bog 1-3) af Jenny Han
 • Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et IKEA-skab af Romain Puértolas – Anmeldereksemplar fra Rosinante.
 • Chokolade af Joanne Harris.
 • Under en strålende sol af Khaled Hosseini.

Som jeg skrev i dette indlæg, havde brødrene Ellemose gaver med i form af deres krimi-trilogi (som vidst ikke er en trilogi så meget længere ;)). Nedenstående tre bøger er altså venligst givet af brødrene Ellemose.

25.1

 • Manus Albino af Søren & Morten Ellemose.
 • Fange nr. 21 af Søren & Morten Ellemose.
 • Havfruens død af Søren & Morten Ellemose.

Hvilke bøger har I købt/fået det sidste stykke tid?

8 thoughts on “Nyt i reolen #25

 1. Nøj, hvor det irriterer mig at der står ‘Én ulykkeR’ i stedet for ‘Én ulykke’ 😉 Men ellers nogle rigtig fine bøger – glæder mig til at læse din anmeldelse af Trouble. Den har jeg nemlig selv overvejet også 🙂

  1. Åh nej! Det havde jeg ikke opdaget – nu kommer det til at irritere mig til evig tid 😉

   Jeg glæder mig virkelig også til at læse den! Jeg har nemlig selv overvejet den længe, så nu måtte den bare herhjem, da jeg tænker, det er en ret god sommerbog 🙂

  1. Ja, og altså udgaven er da også ret pæn. Jeg ville bare hellere have haft dem som boks. Men jeg er sikker på, jeg kommer til at elske historien, og det er jo det vigtigste 🙂

 2. Jeg har også haft kigget på den sammenpak af Jenny Han. Det er bare de perfekte sommer-tbr’s. Men jeg har den ene på ebog, så det har afholdt mig fra at trykke køb indtil videre, men nu må vi se. Den er rigtig fin i hvert fald.

  1. Jeg troede faktisk, det var boksen, jeg købte, da jeg forudbestilte den før, der kom oplysninger på den. Men jeg er nu virkelig glad for den alligevel! Jeg er nemlig ret sikker på, jeg virkelig kommer til at elske dem 🙂

  1. Det synes jeg virkelig også! 😀 Og ja, den med fakiren i Ikea lyder virkelig sjov – jeg glæder mig meget til at se, hvad jeg synes om den, og om den er lige så sjov, som den lyder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *