Læseklubsmøde med forfatterbesøg

Læseklubsmøde med forfatterbesøgI torsdags mødtes vi (Gitte, Irene, Karin og Rikke) endnu engang i læseklubben. Dagens møde blev afholdt hos Gitte, som diskede op med lækre sandwich og pindemad (og Rikke havde lækker kage med!). Udover at det var første gang, vi alle var samlet, hvilket i sig selv var virkelig fedt, så fik vi også ekstra besøg. Brødrene Ellemose lagde nemlig også vejen forbi, hvilket virkelig var en fed oplevelse!

Vi havde til dagens møde læst brødrene Ellemoses novellesamling Madame Salvatins hemmelighed og Mortens krimi Killer Killer. To bøger som er ret forskellige, men alligevel har et element af grusomhed til fælles. Begge bøger blev selvfølgelig diskuteret, og vi hørte lidt om tankerne bag dem, og fik svar på nogle forskellige spørgsmål vi havde til dem.

Aftenen gik derudover med masser af snak om alt lige fra vold til erotik, om bøger der har en speciel plads i vores hjerter, og en hel del om hvad vi finder godt i bøger. Derudover fortalte brødrene om deres skriveproces, og om processen fra idé til færdigtrykt bog. Samtidig fortalte de også en smule om de bøger, de pt. er i gang med at skrive, hvilket var meget spændende, og jeg fik virkelig lyst til at læse dem alle med det samme.

I det hele taget var det en virkelig spændende aften, og det var så givende at høre om tankerne bag de læste bøger, og i det hele taget bare snakke med forfatterne – som i øvrigt var virkelig søde og sjove. Og så havde de simpelthen den bedste ping-pong mellem hinanden.

Derudover havde brødrene gaver med til os, hvilket virkelig var sødt gjort af dem – specielt når de i forvejen havde givet os begge de bøger, vi havde læst forud for mødet. Jeg havde derfor armene fulde af bøger, da jeg tog hjem; de gav os nemlig alle tre bøger i deres krimitrilogi Manus Albino. En trilogi som jeg længe har haft lyst til at læse, og nu hvor jeg ejer dem, skal jeg helt sikkert snart have dem læst!

Har I også lyst til at få Søren og Morten Ellemose på besøg i jeres læseklub? Så kig mere her – brødrene kører nemlig gratis ud til læseklupper i hele landet.

One thought on “Læseklubsmøde med forfatterbesøg

  1. Pingback: Nyt i reolen #25 |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *