Nyt i reolen #14

Da jeg var til bogbloggertræf i København, kom der lidt andre bøger med hjem, end dem jeg fik i goodiebaggen. Jeg havde nemlig købt en del bøger af Katja, da hun sorterede i sin reol, og solgte ud til en meget billig pris. Desuden gav den anden Katja bøger væk, som hun alligevel ikke får læst, og der var en god del blandt dem, som jeg synes virkede spændende. Rikke havde fundet ud af, hun havde to eksemplarer af The Night Circus af Erin Morgenstern, og spurgte derfor på Twitter, om der var én, der ville have den. Og jeg var hurtig til at slå til, da den skulle være rigtig god.

6 thoughts on “Nyt i reolen #14

 1. Åh jeg er så spændt på at høre din mening, når du engang får læst ‘The Night Circus’. Jeg elsker den bog (som du jo allerede ved ;)), og det var faktisk den der gav mig lyst til at læse fantasy igen efter flere års pause fra genren.

 2. Sikke et par dejlige bogstakke! Jeg skal snart i gang med at læse Mediatropolis og Night Circus, så jeg glæder mig til at læse, hvad du synes om dem 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Jeg er virkelig også begejstret for dem alle. Nogle har jeg læst før, men ejede dem ikke, og andre er helt nye bekendtskaber. Jeg glæder mig også meget til at få læst netop dem – de har længe stået på min TBR-liste 🙂

 3. Ja, det er utroligt som bogbloggertræf kan betyde bogflytninger tværs over landet og på tværs af reoler og genre. Hvor er det dog skønt. 🙂

  Og så nævner vi slet ikke at jeg lige har ryddet op igen. Shhh! 😛

  1. Ja, det er virkelig skønt. Det gjorde bare dagen endnu bedre, at jeg kom hjem med en kæmpe stak bøger 🙂

   Åhh, sådan noget må du jo ikke sige – jeg forudser det bliver dyrt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *