“Aftalt spil” af Elle Kennedy

Aftalt spilTitel: “Aftalt spil” / Forfatter(e): Elle Kennedy / Serie: Off-Campus / Sideantal: 354 / Forlag: Flamingo Udgivet: 4.3.2016 / Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Hannah er på alle måde fuld af selvtillid; bare ikke når det kommer til sex og forførelse. Nu er hun blevet forelsket i Justin, men hvordan skal hun fange hans opmærksomhed? Den eneste måde er at gøre ham jaloux. Også selvom det indebærer, at hun skal privatundervise den irriterende, barnlige, selvtilfredse ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en såkaldt ‘date’. Men det går hurtigt op for Garrett, at han ikke vil være en brik i et barnligt spil. Han bliver nødt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.

“Aftalt spil” er for alle med hang til en god kærlighedshistorie. En underfundig og romantisk læseoplevelse med karakterer fulde af personlighed.

Jeg havde længe gået og kredset om denne bog, men ikke fået taget mig sammen til at læse den. Hvorfor ved jeg ikke helt. Måske fordi beskrivelsen af en eller anden grund ikke talte til mig, eller at bogens covers ikke har sagt mig så meget? Af en eller anden ukendt grund blev jeg i hvert fald ved med at udskyde at læse den, på trods af jeg har fået den anbefalet en del gange. På grund af anbefalingerne havde jeg dog en idé om, at jeg ville kunne lide bogen, og jeg var derfor også meget begejstret for at starte på den, da #OffCampusDK startede.

Jeg blev fuldstændig fanget af bogen stort set fra første side. Historien var nemlig virkelig god, om end en lille smule kliché til tider, men dette blev opvejet af, at den var så god, som den var. Desuden havde jeg lidt svært ved helt at forudsige, hvad der ville ske i bogen. Altså jeg havde en formodning, og bogen endte da også sådan, men jeg tvivlede nu alligevel på flere gange, om jeg havde gættet rigtigt. Og det elskede jeg virkelig bogen for. Især fordi det helt sikkert var med til at gøre, at jeg på intet tidspunkt havde lyst til at forlade bogens univers.

Bogens personer var desuden helt fantastiske. Jeg elskede både Garrett og Hannah, og samtidig synes jeg også, at man kom ret godt ind på livet af de forskellige bipersoner, hvilket jeg rigtig godt kunne lide. Samspillet mellem Garrett og Hannah var også så godt! De udfordrede hinanden tilpas meget, og jeg elskede virkelig, hvordan Garrett opførte sig over for Hannah og omvent. De er egentlig vidt forskellige, men havde alligevel så mange ting tilfælles, hvilket fik deres forhold til hinanden til at virke meget realistisk.

Bogen indeholder desuden et ton af humor, hvilket fungerer virkelig godt. Humoren gør først og fremmest bogen meget let og hyggelig at læse, også selvom den flere gange dealer med lidt tungere evner. Og samtidig var det faktisk også på en eller anden måde med til at får bogen til at virke mere realistisk for mig. Desuden er det jo bare skønt at læse en bog, som får dig til at grine højlydt og kun kan gøre dig i godt humør. Det elskede jeg den i hvert fald for.

I det hele taget skriver Kennedy på en virkelig god måde. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive den. Men den føles meget let og legende, hvilket gør sproget både virkelig rart og nemt at læse. Desuden elskede jeg, hvordan hun virkelig turde dykke ned i scenerne, og beskrive ting som andre forfattere nok hurtigt ville være sprunget videre fra. Det gav nemlig også noget ægthed og naturlighed til bogen.

I det hele taget er det på alle måder en anbefalelsesværdig bog.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5

One thought on ““Aftalt spil” af Elle Kennedy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *