En rejsende bog #3: #LøveBrødreneRejser

#LøveBrødreneRejserHej alle bogbloggere og/eller bookstagrammers,

Jeg har set en af mine venner tage ud på en rejse, som den fortæller meget rosende om. Alkymisten startede sin rejse i september, og har allerede besøgt en masse skønne bloggere, som har pyntet den så fint. Den har fortalt mig om alle sine fine overstregninger, kommentarer, og andet godt den har fået med sig fra hvert sted, den har besøgt, og jeg er så misundelig.

Jeg har derfor i samarbejde med Simone besluttet, at jeg også vil rive et år ud af kalenderen, og tage ud på mit livs rejse. Jeg er en lettere brugt og lidt ældre bog, og jeg har dermed allerede set en del i mit liv. Jeg føler mig dog på ingen måde færdig, og jeg har en sådan lyst til at sprede min historie til folk. Især fordi jeg rundt omkring i krogene har hørt hvisken om, at der faktisk er en del, der endnu ikke har læst min historie, og det synes jeg faktisk er en anelse for dårligt. Ikke for at være højrøvet eller noget – men jeg bærer bare på sådan en historie, som bare fortjener at blive læst. Jeg mener nemlig selv, at de fleste vil kunne bruge den på en eller anden måde.

Præcis som min ven, så ved jeg ikke, hvad min rejse vil byde på, og hvem jeg vælger at besøge. Men det må tiden vise, og jeg er sikker på, at det nok skal blive fedt uanset hvad. Jeg ved dog, hvor min rejse starter, og jeg har faktisk allerede begyndt den i lørdags. Ved tilfældig lodtrækning blev Louise valgt, og jeg nyder virkelig, at jeg nu har mulighed for at se frem et år med skøn rejseri og masser af oplevelser.

Præcis som Alkymisten, så har jeg nogle få krav til min rejse. Jeg vil gerne kun besøge bogbloggere og bookstagrammere, og jeg vil elske, hvis mine værter har lyst til at dække mine sider med markeringer, overstregninger, kommentarer osv. Desuden har jeg en masse sort/hvide illustrationer, som jeg ville elske at få farvelagt. I det hele taget vil jeg elske at kunne tilføje en masse ting til mig og mine historier, så længe der stadig er mulighed for at læse min fine tekst. Samtidig vil jeg sætte stor pris på, hvis mine værter vil dele min rejse på sociale medier under #LøveBrødreneRejser, så alle kan være med til at følge min rejse. Yderligere regler og krav til mit besøg står beskrevet i et vedlagt brev i mig.

Jeg håber på, I vil have mig på besøg, og at jeg får en god rejse.

Med kærlige boghilsner,
En rejsende bog, Brødrene Løvehjerte.

PS: Læs gerne mit indlæg omkring den første rejsende bog, jeg sendte ud, her.

4 thoughts on “En rejsende bog #3: #LøveBrødreneRejser

    1. Det er den glad for 🙂 Du kunne måske prøve at skrive til Louise og spørge, om du kan få den efterfølgende, hvis hun ikke har lovet den ud til en anden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *