Weekend Reads #7: Uge 35

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Weekend Reads #7I dag startede ud med et par timers kandidat-introduktion, og jeg kan dermed virkelig mærke, at studiet starter igen på mandag. Studiestart er lig med masser af studielæsning, og det skal en god del af min weekend derfor gå med. Desuden har jeg en masse praktiske ting, der også gerne skulle ordnes, før hverdagen lige så stille begynder igen. Søndag står dog lidt i bøgernes tegn, da jeg skal mødes med Irene og Michelle, for at få de sidste ting til #Bogbloggertræf16 på plads. Jeg tror derfor heller ikke rigtig, at denne weekend kommer til at byde på den store mængde fritidslæsning. Selvom jeg selvfølgelig nok for brug for at bryde studielæsningen lidt op, og lytter til lidt lydbog mens jeg f.eks. får gjort rent.

Jeg er dog i øjeblikket igang med en del forskellige bøger, som jeg egentlig gerne ville have afsluttet før studiestart. Det kommer nok ikke rigtig til at ske, men jeg vil prøve på det. Vigtigst er det dog, at jeg får læst videre i henholdsvis “Under sløret” af Nicole Boyle Rødtnes og “Bare et år” af Gayle Forman. De er derfor også denne uges fredagsbøger. Og dem jeg vil læse i resten af weekenden. Selvom jeg nok også klemmer lidt læsning af “99 dage” af Katie Cotugno.

Starter I også studie igen i næste uge? Og hvad skal I læse i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #7: Uge 35

  1. Jeg tror ikke, at jeg får læst så meget denne weekend – der er for mange praktiske ting på programmet. Men måske lidt lydbog med min kæreste (vi er igang med Frankenstein)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *