Nyt i reolen #53: August

August har været en måned med støvede genbrugsbutikker, fine bogbytterier og søde forlag. August har været en meget bogrig måned, og det elsker jeg den for. August har desuden været min fødselsdagsmåned, hvilket var en meget udbytterig begivenhed, hvad angår bøger. Samt kærlighed. Og hygge. I får dog ikke mine gaver at se før i næste uge, da de fortjener et indlæg for sig selv. Desuden tror jeg, der er nok bøger i dette indlæg. 😉

#53Lad os starte med den stak, som søde forlag har sendt mig i løbet af måneden. Det er nemlig blevet til hele fem anmeldereksemplarer. Jeg kom hjem fra ferie i starten af august til en pakke fra HarperCollins Nordic. Denne pakke indeholdte “Det er ikke mig, det er dig” af Mhairi McFarlane. En bog jeg har holdt øje med i en del år, men aldrig fået læst. Nu er den dog kommet på dansk, så det er bare om at komme i gang. Herefter fik jeg en fin lille pakke fra René Toft, som indeholdte et eksemplar af hans nye bog “Skurkistan”. Måneden sluttede af med en ordentlig overraskelsespakke fra Gyldendal, der virkelig sparker efterårssæsonen i gang! Pakken indeholdte nemlig tre YA romaner, som jeg slet ikke kan vente på at læse. De tre bøger var nemlig henholdsvis “Celle 7” af Kerry Drewery, “Den dag jeg glemmer” af Adam Silvera og “Vi andre bor her bare” af Patrick Ness.

#53.1Ovenstående bunke er en god blanding af genbrugsbøger, som jeg har anskaffet mig på forskellig vis. I starten af måneden tog jeg et smut forbi min yndlingsgenbrug i Svendborg, og det gav et fint udbytte. Jeg kom nemlig ud med “Shopaholic stiler mod stjernerne” af Sophie Kinsella, “Uro” af Jesper Stein, “Frihed” af Hans-Jørgen Schanz og “Kærlighed ved første hik” af Dennis Jürgensen. Fire bøger som jeg er utrolig glad for endelig befinder sig i mit samling. Især var jeg super glad for at finde endnu en Jürgensen bog, som jeg manglede. I weekenden gentog jeg succesen og tog i Blå Kors i Skalborg. Her var jeg så heldig, at jeg stødte på “Er du blød, mand?” af Dennis Jürgensen, og samlingen blev derfor tilføjet yderligere en bog.#53.2

I Blå Kors stødte jeg også på “1001 Tårs Tøsetanker” af Spacemermaid/Charlotte Heje Haase. Det er en bog, vis eksistens jeg havde glemt alt om. Lige indtil jeg stødte på den, og huskede på hvor begejstret jeg er for Haases skrivestil og denne type bøger. I august har jeg som sagt også byttet lidt bøger. I Arnold Busck har jeg fundet digtsamlingen “Noget ukendt” af Marie Trappehave, som solgte mig på dens skrøbelige ydre. Nu håber jeg bare, at det indvendige lever op til mine forhåbninger.

Desuden har jeg byttet mig til “Ulm” af Nick Clausen, som jeg tænker er helt perfekt til en mørk efterårsaften. En tissepause på en Pokémonjagt bragte mig forbi IVAs bogreol, og i denne fandt jeg “Ildenglen” af Laini Taylor, som jeg længer har overvejet at læse. Jeg ved ikke, om den overhovedet er noget for mig, men nu skal den nok få en chance hos mig på et tidspunkt. Til sidst har vi “It Ends With Us” af Colleen Hoover, som var en forudbestilling, jeg lagde i maj. Den har derfor været længe ventet, og det er Hoover, så selvfølgelig glæder jeg mig også til denne. Jeg gemmer den dog til en dag, hvor jeg kan begrave mig i sofaen med dens selskab. Jeg tror nemlig ikke, jeg kan slippe den, når jeg først går i gang.

Har I gjort jer nogle gode bogkøb i august?

2 thoughts on “Nyt i reolen #53: August

  1. Sikke en samling lækre bøger! Nogle gange kan det virkelig betale sig at turnere de lokale genbrugsbikser, for jeg synes tit, man kan være heldig at finde gode bøger! Jeg tror, du skal glæde dig gevaldigt til “Det er ikke mig, det er dig”. Jeg har i hvert fald kun hørt positive ting om den 🙂

    1. Ja, genbrugskigning kan altså virkelig ofte byde på fantastiske køb. Jeg er i hvert fald også ofte heldig at finde gode bøger 😀 Den glæder jeg mig også helt vildt til! Jeg har nemlig også kun hørt rigtig positive ting om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *