Weekend Reads #1: Uge 22

Weekend Reads #1I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Som nævnt bl.a. her, så har jeg mere eller mindre sommerferie i øjeblikket. Desuden har jeg absolut ingen planer for weekenden. Eller jo, der er en opvask, der skal tages, og så trænger der vidst også til en omgang støvsugning. Men derudover tror jeg bare, min weekend skal gå med afslapning i solen på altanen (forudsat solen bliver her). Hvilket altså gøres aller bedst med næsen i en bog.

Jeg har derfor også rimelig ambitiøse læseplaner for weekenden. Det er jo bare om at nyde læsefriheden, nu man har den. I dag er min #fredagsbog “Ugly Love” af Colleen Hoover. Den har jeg nemlig glædet mig til at læse videre i længe, og samtidig har jeg den både fysisk og på min Kindle. Og Kindle-bøger er altså helt perfekte i solen! Jeg elsker i hvert fald, at de er så lette at læse, fordi der ikke er noget genskin. Jeg er lige omkring 40% inde i bogen, og jeg håber derfor på at kunne læse den færdig i dag. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at lægge den fra mig, når jeg først læser. Derudover mangler jeg sølle 20 sider af “Således forgår alverdens herlighed” af Lars Kramhøft, så den læser jeg helt sikkert også færdig i dag.

I løbet af weekenden regner jeg med, at jeg skal læse “Eksperimentet” af Catrine Tollström færdig. Men derudover håber jeg også på at nå et godt stykke ind i “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten. Selvom dens 707 sider er en smule intimiderende! Men den lyder virkelig spændende, så jeg håber på at flyve igennem den.

Hvad er jeres #fredagsbog, og hvilke læseplaner har I for weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *