Nyt i reolen #50: Maj

Som en del af min nye struktur på bloggen, vil disse indlæg fremover altid komme den første søndag i måneden. Dog med undtagelse af specielle begivenheder såsom jul og fødselsdag. Hvis jeg får bøger her, vil jeg nemlig vise dem frem i et indlæg for sig selv.

Jeg frygtede lidt at skulle lave dette indlæg, da det er ret længe siden sidste book haul. Det viste sig dog, at jeg faktisk kun har tilføjet 12 bøger til samlingen. Hvilket jeg synes er en ret fornuftig mængde. Selvfølgelig kunne det kun havde været mindre. Men jeg er glad for dem alle, og det er klart det vigtigste.

#50Først og fremmest har jeg selv købt de ovenstående tre bøger i løbet af maj. Digtsamlingerne er købt til bare 15 kr. stk. til bogudsalg hos Pilegaards Antikvariat. Jeg regnede ikke med at skulle have digtsamlinger med hjem, men da jeg stod i butikken virkede det helt rigtigt. For det første er bøgerne jo vildt smukke, og for det andet fangede indholdet mig hurtigt i den korte gennembladring, jeg lavede i butikken. Desuden har jeg længe ville læse flere digte, så jeg tænkte dette ville være en god mulighed.

“A Million Miles Away” af Lara Avery er købt som en del af en (for tidlig) eksamensgave til mig selv. Jeg har haft lyst til at læse den i over et år, men ville have den i paperback. Der var derfor heller ingen tvivl om, at den skulle klikkes hjem, så snart paperbackudgaven udkom. Bogens historie lyder virkelig rørende, og som noget jeg vil elske.

#50.1For lidt tid siden vandt jeg også en konkurrence på Lunas Kaffekrogs Facebookside. Her vandt jeg de to første bøger i “Mortimer”-serien af Michael Mortimer. En serie som lyder som om, den vil være både virkelig intens og utroligt spændende. Hvilket er en helt perfekt kombination! Desuden var der digtsamlingen “Dagene løber halt” af Martin ‘Tidsrøver’ Nørgaard med i pakken. Jeg kendte den ikke på forhånd, men efter at have læst et par af digtene, tror jeg, jeg vil blive ret glad for den. Digtene virker i hvert fald ret fine.

#50.2Jeg har selvfølgelig også fået lidt anmeldereksemplarer ind ad døren. Først og fremmest har jeg modtaget “Gylden søn” af Pierce Brown, “Fangirl” af Rainbow Rowell, “Feber ved daggry” af Péter Gárdos og “Bare en dag” af Gayle Forman fra Gyldendal. Ja, de har virkelig forkælet mig! Især fordi de alle er bøger, jeg glæder mig til at læse; omend jeg dog endnu ikke har fået læst “Rød Opstand” af Pierce Brown, så den skal jeg lige have læst før “Gylden søn”. Dog har jeg til gengæld allerede læst og anmeldt “Bare en dag” her.

Derudover har Turbine sendt mig “Safirblå” af Kerstin Gier. Her mangler jeg dog også at læse den første bog, før jeg kan give mig i kast med denne. Carlsen har desuden været så søde at sende “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten til mig. En bog/genre jeg normalt ikke ville være så hooked på at læse. Men kombinationen af fantasy og mystik samt alt den ros Sølvsten allerede har fået har virkelig vækket min interesse.

Har I tilføjet nogle interessante bøger til jeres samling siden sidst? Og har I læst nogle af de fremviste bøger? Hvilke kan I især anbefale?

4 thoughts on “Nyt i reolen #50: Maj

 1. Sjovt – jeg har lige lånt den engelske Fangirl på biblioteket, så den regner jeg med at læse om en uges tid 🙂

  Jeg kom til at shoppe lidt bøger, da jeg var i Stockholm i starten af maj måned. Men tilbuddene var bare så gode, at jeg ikke kunne nære mig 😀

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Ej, hvor fedt. God læselyst! Jeg har hørt så meget godt om den – så jeg glæder mig også selv meget til at læse den 😀

   Det er altså også svært at stå imod gode tilbud 🙂

  1. Det er jeg glad for at høre. Det er nemlig heller ikke en genre, jeg normalt er så vild med. Men den lyder spændende, og derfor var jeg hurtigt ret solgt på den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *