“This is Falling” af Ginger Scott

This is fallingTitel: “This is Falling”
Forfatter(e): Ginger Scott
Serie: Falling #1
Sideantal: 280
Forlag: Ginger Scott
Udgivet: 29.8.2014
Læst på: Engelsk

First, I had to remember how to breathe. Then, I had to learn how to survive. Two years, three months and sixteen days had passed since I was the Rowe Stanton from before, since tragedy stole my youth and my heart went along with it.

When I left for college, I put a thousand miles between my future and my past. I’d made a choice—I was going to cross back to the other side, to live with the living. I just didn’t know how.

And then I met Nate Preeter.

An All-American baseball player, Nate wasn’t supposed to notice a ghost-of-a-girl like me. But he did. He shouldn’t want to know my name. But he did. And when he learned my secret and saw the scars it left behind, he was supposed to run. But he didn’t.

My heart was dead, and I was never supposed to belong to anyone. But Nate Preeter had me feeling, and he made me want to be his. He showed me everything I was missing.

And then he showed me how to fall.

Jeg vidste intet om denne bogs handling, men jeg havde hørt virkelig godt om den, og det var nok for mig til have lyst til at læse den. Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det! Jeg elskede den nemlig virkelig, og selvom forfatteren også var ny for mig, så er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg læser noget af hende.

Bogens historie var fuldstændig perfekt! Det er virkelig den eneste måde at beskrive den på, da jeg på ingen måder ville have ændret noget i den. Jeg elskede kærlighedshistorien i den, men jeg elskede samtidig, at der var så meget andet til den end det. Den stak meget dybt, og fortalte på en fantastisk måde om en meget tragisk oplevelse, som jeg ikke tidligere har læst en bog med (jeg kan desværre ikke skrive hvilken slags oplevelse, da det ville være en spoiler). Ud over kærligheds-aspektet af bogen, var den også meget en slags ’self discovery’, hvilket jeg virkelig godt kunne lide, da det også gav rigtig meget til historien.

Bogens personer var virkelig også fantastiske. Både de to hovedpersoner men helt klart også alle bipersonerne. Man lærte hovedpersonerne virkelig godt at kende, hvilket selvfølgelig var rigtig godt, men det jeg var mest vild med, var faktisk at man også lærte især to af bipersonerne rigtig godt at kende. Det gør bare således, at jeg bliver endnu mere inddraget i historien, og nærmest føler at jeg selv er en del af den.

Rowe var især helt fantastisk! Hun udviklede sig helt vildt igennem bogen, og jeg elskede at følge med i denne udvikling – specielt fordi jeg synes, den virkede meget virkelig. Derudover var hendes følelser og tanker også bare perfekte, og passede rigtig godt sammen med den udvikling, man tydeligt kunne mærke, hun gik igennem.

Bogens sprog var dejlig letlæseligt, men samtidig var der også nogle rigtig fine sætninger engang imellem, som også var med til at beskrive både Rowe og Nates følelser perfekt. Derudover var bogen skrevet fra begge deres synsvinkler, hvilket jeg altid finder så godt. For mig gør det bare bogen ekstra god, at jeg kan følge med i begge hovedpersoners liv samtidig, og specielt at jeg på den måde også kan opleve, hvordan de opfatter forskellige episoder. Samtidig får det mig for det meste også til at holde endnu mere af personerne – hvilket jeg helt sikkert gjorde i denne bog.

Alt i alt var det en fuldstændig perfekt bog, som jeg elskede fra start til slut, og havde meget svært ved at lægge fra mig under læsningen. Det er virkelig en anbefalelsesværdig bog; specielt hvis man godt kan lide lidt dybere fortællinger.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5

 

2 thoughts on ““This is Falling” af Ginger Scott

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *