Nyt i reolen #29

Jeg har igennem de sidste par måneder virkelig nedsat mine bogkøb, og regner egentlig også med, at det fortsætter sådan lidt endnu (mere om dette i et kommende indlæg). Men det betyder ikke, at jeg ikke har lidt at vise frem til jer. Jeg har nemlig både fået en skøn stak anmeldereksemplarer og købt lidt bøger selv. For selvom jeg har nedsat mine bogkøb, så har jeg altså stadig lyst til at købe bøger, og så har jeg samtidig stadig virkelig svært ved at sige nej til billige bøger.

Jeg kan derfor vise jer en enkelt bog fra biblioteksudsalg (nej, jeg ved heller ikke, hvordan det lykkedes mig kun at købe én), tre bøger købt da Saxo havde -30% og to bøger fra da en på mit hold (studie) solgte ud. Og en bog købt til ‘specialpris’ over to måneder før den skulle være udkommet.

#29

 • Honeymoon i Paris af Jojo Moyes – Anmeldereksemplar fra Cicero.
 • Spillet om sirenen af Pernille Vørs – Anmeldereksemplar fra forfatteren.
 • Du af Caroline Kepnes – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.
 • Når vanviddet rører på sig af Nathan Filer – Anmeldereksemplar fra Forlaget Punktum. Anmeldt her.
 • Endgame: Kaldet af James Frey og Nils Johnson-Shelton – Anmeldereksemplar fra Høst & Søn. Anmeldt her.
 • Tvunget til tavshed af Linda Castillo.

#29.1

 • Stolen af Lucy Christopher.
 • Vampire Academy af Richelle Mead.
 • On the Fence af Kasie West.
 • Udvalgt af Louise Haiberg. Anmeldt her.
 • MARY: The Summoning af Hillary Monahan.
 • The Kiss of Deception af Mary E. Pearson.

Hvilke bøger har I købt/fået på det seneste?

10 thoughts on “Nyt i reolen #29

  1. Jeg har egentlig ikke været så interesseret i den, men alle bliver ved med at rose den helt vildt. Så da jeg kunne få den til 10 kr., blev jeg jo nødt til at slå til. Nu håber jeg bare på snart at få den læst – jeg er bare lidt ‘bange’ for, at jeg så også bliver nødt til at læse resten i serien 😉

 1. Det er et par gode stakke, du har fået dig der! Vampire Academy er virkelig en fornøjelig serie. Jeg har netop også vist nye bøger frem på min blog 🙂

  1. Jeg er virkelig også glad for at alle bøgerne har fundet deres vej hjem til min bogreol. Jeg glæder mig ret meget til at få læst Vampire Academy, da den jo virkelig bliver rost af mange. Jeg vil da straks smutte ind og se, hvad du har fået hjem 🙂

 2. Hehe, det kender jeg godt. Jeg havde egentlig ikke planer om at købe bøger i denne måned, da jeg havde planlagt at købe en god stak i november, men så havde Saxo 30% rabat, og så kunne jeg lige så godt få klaret bogindkøbene nu! Så jeg fik købt tre bøger til mig selv samt to julegaver 🙂

  1. Den der rabat fra Saxo var altså også bare rar! Dog fortryder jeg måske lidt, at jeg ikke udnyttede den lidt mere – men så igen. Det var nok alligevel meget godt, at jeg ikke gjorde det. Jeg har jo så mange ulæste bøger, som jeg gerne vil læse lige nu 😉

 3. Fed stak bøger, mange af dem er også på min ønskeliste.

  Lige som dig, har jeg bestemt mig for at prøve at lade være med at købe så mange bøger og fokusere på dem jeg allerede har. Men det er så svært! Der er så mange bøger der lokker 🙂

  1. Jeg er også SÅ glad for, at de alle har fundet hjem til mig 😀

   Haha, ja det er virkelig mange bøger, der lokker. Og lige netop af den grund, er det ikke et bogkøbsstop, men bare en lille nedsættelse af den. Jeg har nemlig ikke lyst til at forbyde mig selv at købe noget, som gør mig glad – specielt ikke når det er noget så langtidsholdbart som bøger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *