Konkurrence #7: Billetter til Bogforum

konkurrence-7Wow, så gik der lige endnu engang et godt stykke tid uden lyd på bloggen. Men I kan være helt rolige; jeg er ikke død, og jeg elsker stadig bloggen. Der sker bare en del ting i mit liv i øjeblikket, som gør, at overskuddet til bloggen ikke er helt så stor. Jeg tjekker dog lige ind i dag for at fortælle jer om, at der er en ny konkurrence på bloggens Facebookside. Dette er en lynkonkurrence om 2*2 én dags billetter til messen, som slutter allerede søndag formiddag. I skal derfor være hurtige, hvis I skal nå at få lagt et lod i puljen. Hvilket I kan gøre lige her.

Jeg kommer desværre ikke selv til Bogforum i år, men jeg tænker, at der er rigtig mange af jer, der skal afsted. Det er jo den helt store begivenhed for bogelskere! Og programmet er jo også ret fedt i år, omend der dog heldigvis ikke er så mange ting, jeg personligt er ked af at misse. Men det kunne nu alligevel være ret hyggeligt at høre, hvad I glæder jer aller mest til? Jeg gætter på, rigtig mange har Patrick Ness som deres helt store hovedpunkt, hvilket jeg virkelig godt kan forstå.

Kommer I til Bogforum?

2 thoughts on “Konkurrence #7: Billetter til Bogforum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *