Dewey’s Read-a-Thon 2016 #5: Opsummering

readathon-2016-5-2 Dette readathon endte med at være mit mest afslappede til dato, og hvor var det altså fedt! Jeg følte mig på intet tidspunkt stresset eller presset til at læse. Hvilket var virkelig rart, og ret anderledes end det plejer at være. Jeg plejer nemlig virkelig at presse mig selv til at læse, og nærmest slår mig selv oven i hovedet, hvis læsningen ikke lige fungerer, eller jeg har holdt pause i for lang tid. Noget der slet ikke er sjovt, og som egentlig på en måde ødelægger oplevelsen lidt. Især fordi det også har betydet, at jeg slet ikke har haft overskud til hverken at svare på kommentarer på bloggen, eller følge med hos andre bloggere. Denne gang skulle der derfor andre boller på suppen! Og det virkede.readathon-2016-5-4

Jeg fik både holdt div. samtaler i gang her på bloggen, hvilket var enormt hyggeligt. Men hvad der næsten var endnu bedre er, at jeg også nåede at få fulgt rigtig godt med hos en god del af de andre danske bogbloggere – og rent faktisk også fik taget mig sammen til at kommenterer på deres indlæg. Og hvor var det altså fantastisk! Jeg følte virkelig fællesskabet og det sociale, og det var noget så hyggeligt at se, hvad de andre læste, og hvad de f.eks. snackede på. Det er nemlig meget det sociale, som jeg har savnet lidt. Jeg har nemlig ikke været særlig god til at huske at bruge tid på det tidligere.

Jeg endte dog alligevel også med at få læst en del. Faktisk nåede jeg igennem hele fem bøger + halvdelen af to andre. Bøgerne var godt nok ret korte, men jeg formåede alligevel at læse 729 sider i alt, hvilket jeg er helt tilfreds med. Desuden var bøgerne alle sammen nogen, som jeg enten havde glædet mig til at læse længe, eller som har tikket mig om snart at blive læst – netop fordi de var så korte. Det er derfor så tilfredsstillende endelig at kunne markere dem som læst.readathon-2016-5-1

Jeg endte med at læse følgende bøger:

Derudover fik jeg sovet 7,5 time, drukket fem skønne kopper te og snacket på æbler, pærer, klementiner, Spunk, lidt chips og engelsk vingummi i løbet af døgnet. Endvidere blev det til hele syv billeder på Instagram – hvoraf de fleste blev taget i ret dårligt lys, men endte med at blive forholdsvis gode alligevel. Så alt i alt har det altså været et helt fantastisk døgn! Og jeg håber allerede på, jeg har mulighed for at være med igen til foråret.readathon-2016-5-3

Hvordan gik jeres læsedøgn? Hvad fik I læst? Og hvad der noget af det, som I virkelig elskede?

8 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon 2016 #5: Opsummering

 1. Jeg synes det gik ret godt, selvom jeg ikke fik fulgt så meget med ved de andre bogbloggere andre steder end på Instagram. Jeg fik læst 7 bøger på ialt 1386 sider, og det på trods af at jeg havde en næsten 9 timer lang sovepause. Det var mit førstte Readathon, men jeg glæder mig allerede til næste år.

 2. Jeg må indrømme at jeg ærgrede mig sådan over ikke at kunne være med denne gang. Det er jo ellers fast tradition. Men Herlufsholm Fantasymesse var nu også skøn, og så må jeg jo bare komme tilbage til readathon i April. Hvor jeg vil glæde mig til at følge med hos jer alle igen, for hold da op hvor har jeg elsket alle de opdateringer de sidste par døgn. 😀

 3. Du fik da læst virkelig meget! 😀
  Det var en fornøjelse at følge med, og det varmer mit hjerte, at du deltog mere i det sociale. Det er jo noget af det bedste ved det hele <3

 4. Hvor dejligt, at du havde sådan en god oplevelse! Jeg elsker alt ved Read-A-Thon – at jeg ikke skal andet den weekend, at jeg kan (giver mig selv lov til) at spise lige hvad jeg har lyst til og selvfølgelig at læse en masse bøger! 🙂

 5. Dejligt at høre, at du havde et godt læsedøgn’!

  Det sociale er også for mig meget vigtigt. Det er nemlig så hyggeligt at følge hinandens læsning og gør bare dagen helt magisk.

  Jeg var specielt vild med “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” som jeg lagde ud med, og så er det jo altid en fornøjelse at genlæse Harry Potter!

 6. Det lyder som et skønt læsedøgn.
  Jeg kan virkelig godt følge dig i det der med at presse sig selv til at læse og slet ikke have tid til at følge med i andres læsning. Det sociale er jo en kæmpe del af Readathon. Men jeg synes dog at det bliver nemmere og nemmere for hver gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *