En stor (lille) nyhed

en-stor-lille-nyhedDen sidste halvanden måned har været meget stille herinde. Jeg har nemlig brugt min tid på en del andet end at blogge. Ikke noget der som sådan har været sjovere, men noget der i sidste ende betyder meget mere, end bloggen nogensinde ville komme til i fremtiden. Den sidste halvanden måned har jeg nemlig mest af alt brugt på at sove, komme kvalme til livs og lige så langsomt blive tykkere. Jeg er nemlig gravid!

Jep, I læste (og så) rigtigt! Til juni kommer der en lille ny tilføjelse til vores familie, og vi glæder os helt enormt til det. Vi var til nakkefoldsscanning i går, og alt gik endnu bedre end forventet. Måske mest af alt fordi jeg slet ikke havde turde håbe på, at alt var perfekt. Men det er det heldigvis! Vi venter os en helt perfekt lille og meget livlig baby, som allerede virker til at være ret så stædig. Så det skal nok blive godt. 😉 Ej, mon ikke dens nuttethed kommer til at opveje for stædigheden, eller vi kan nå at lære den, at den ikke bestemmer alt, før den kommer ud til os om lidt over et halvt år. Vi krydser fingre!

Jeg regner ikke med, at baby kommer til at have den store betydning for bloggen. Der vil selvfølgelig nok komme nogle flere stille perioder, og jeg kan nok heller ikke helt lade være med at skrive et par personlige indlæg. Men derudover tænker jeg, at indholdet kommer til at være det samme. Omend jeg dog håber på at komme til at anmelde lidt flere børnebøger. Jeg kommer jo i hvert fald helt sikkert til at læse endnu flere, end jeg allerede gør på nuværende tidspunkt.

16 thoughts on “En stor (lille) nyhed

  1. Stort tilykke og så dejligt at høre for jer. 😀
    Jeg håber ikke du har været alt for hårdt ramt af kvalme, men i så fald, så kan man kun håbe at du er ovre det værste. ‘Eksperterne’ siger i hvert fald at de første 3 måneder er de værste.

    1. Mange tak 😀
      Jeg har heldigvis ikke været alt for hårdt ramt, men nok til jeg har haft nogle dage, hvor det virkelig ikke har været sjovt. Men jeg håber nu alligevel, det snart forsvinder helt. Især fordi jeg har været rimelig hårdt ramt den sidste uges tid, hvor jeg nærmest ikke har kunne spise noget, før kvalmen har meldt sig. Til gengæld har jeg dog været skånet fuldstændig for opkast, og det er jeg virkelig glad for! 🙂

    1. Mange tak! Det bliver så godt 😀 Kvalmen har været rimelig slem den sidste uges tid, men det ser ud til, den forsvinder mere og mere, så forhåbentlig fortsætter det sådan 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *