Flyvehjørnet #13

Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.flyvehjoernet-13

I løbet af de sidste to måneder har fokusset for Flyvehjørnet været, at vi skulle læse mindst én bog, som havde et flot cover. Noget som egentlig ikke var så stor en udfordring. Der udkommer jo heldigvis så mange fantastiske flotte bøger hele tiden. Jeg havde dog egentlig tænkt, at jeg ville læse “Alice i Eventyrland” af Lewis Carroll, men det endte med at vise sig, at jeg egentlig slet ikke havde lyst til at læse den, da det kom til stykket. Misforstå mig ikke; jeg vil skam stadig virkelig gerne læse den. Jeg skal bare være i humør til den, og det var jeg ikke på noget tidspunkt i løbet af månederne.

Til gengæld så fik jeg læst en anden bog, som helt sikkert også på alle måder opfylder kravet for udfordringen. Jeg endte nemlig med at læse “Harry Potter and The Cursed Child” af J. K. Rowling og Jack Thorne. Som udover at være en helt fantastisk bog (efter min mening – hvilket jeg vil skrive lidt mere om i et senere indlæg), også har et super skønt cover. Jeg er i hvert fald totalt forelsket i det!

Udfordringen for de to næste måneder har Rikke udtrukket, og den lyder således:

“Læs mindst 30 sider om dagen i én uge.”

En udfordring som jeg personligt har glædet mig helt vildt til, og som samtidig kommer på et helt perfekt tidspunkt. Eftersom mit overskud ikke har været på sit højeste på det sidste, har jeg nemlig stort set ikke fået læst. Ja, faktisk læste jeg ikke én eneste bog færdig i november. Jeg håber derfor meget på, at denne udfordringen kan få sparket min gode læserutine lidt i gang igen. Jeg savner nemlig virkelig min daglige læsning, og 30 sider om dagen ville derfor være helt perfekt. Af den grund håber jeg også på, at jeg kan køre udfordringen lidt mere end bare én uge. Det er jo en rigtig god måde at sørge for, at læsning er en del af ens dagligdag. Vi håber derfor også på, at der er en masse af jer, der har lyst til at deltage. Især fordi vi kan se, at der ikke har været så mange deltagere i de sidste par udfordringer.

Jeg har forresten valgt, at det skal være den illustrerede udgave af “Harry Potter og De Vises Sten” af J. K. Rowling, som jeg læser mindst 30 sider i om dagen. Jeg har nemlig endnu ikke fået læst denne udgave af bogen, men håber meget på at få den næste i julegave, så nu skal det altså være. Desuden synes jeg, den er ret perfekt til december.

Deltagere i september og oktober: | Mit liv, min blog | Xenia’s Bogblog |

Vi ses på #flyvehjoernet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *