Læse-update #8+9: Oktober & november

Jeg fik ikke færdiglæst én eneste bog i november, og måneden får derfor ikke sin egen læse-update. I stedet kommer den med i denne. Desuden må jeg indrømme, at jeg lidt mistede overblikket over mine bogkøb i november, og jeg ved derfor ikke helt, om der mangler nogle på listen. Sådan kan det jo gå. 😉

Læste bøger: | “Under sløret” af Nicole Boyle Rødtnes | “Celle 7” af Kerry Drewery | “Kram” af Benny Andersen | “Måske en dag” af Colleen Hoover” | “Noget ukendt” af Marie Trappehave | “Dagene løber halt” af Martin ‘Tidsrøver’ Nørgaard | “Det sidste hus” af Jonas Wilmann og Aske S. Rose | “Os to, Oskar – for evigt” af Bjarne Reuter | “Bigfoot og Yetien” af Jesper W. Lindberg | “Som sendt fra himlen” af Cora Carmack |

Købte bøger: | “Rules of a Rebel and a Shy Girl” af Jessica Sorensen (kindle) | “Hallowed Ground” af Rebecca Yarros (kindle) | “A Place in the Sun” af R. S. Grey (kindle) | “Paper Princess” af Erin Watt (kindle) | “Sankt Psyko” af Johan Theorin | “Et helt nyt liv” af Lisa Genova | “Alef” af Paulo Coelho | “Pilgrimsrejsen” af Paulo Coelho | “Jungledyret Hugo – på eventyr med Rita” af Flemming Quist Møller | “Mesterdetektiven Blomkvist” af Astrid Lindgren | “Too Late” af Colleen Hoover (kindle) |

Månedens bedste bog: Det her er virkelig snyd, men jeg kan altså ikke lade være med at vælge “Måske en dag” af Colleen Hoover. Heller ikke selvom det er en genlæsning. Det er nemlig en helt fantastisk bog, og den bliver uden tvivl bare bedre og bedre for hver gang, jeg læser den. Jeg elsker alt ved den! Historien, personerne, emnerne og musikken. Det hele passer bare så godt sammen, og det er derfor også uden tvivl en bog, jeg virkelig kan anbefale. Desuden synes jeg, at bogen fungerer lige så godt på dansk, som den gør på engelsk. Hvilket jo altid er en god ting.

Månedens største overraskelse: Her skulle jeg lige tænke lidt, for umiddelbart var der ikke rigtig nogen af bøgerne, som sådan overraskede mig. Men så kom jeg til at tænke på “Noget ukendt” af Marie Trappehave, og den må siges at passe perfekt i denne kategori. Det er en digtsamling, jeg en dag tilfældigt valgte at bytte mig til i Arnold Busck – udelukkende fordi det netop var en digtsamling. Jeg viste derfor ikke, hvad digtene handlede om, eller hvad jeg ville komme til at synes om dem. Det viste sig dog, at jeg kom til at elske dem. De var nemlig alle så fine, og jeg havde meget let ved at relatere til dem.

Månedens største skuffelse: “Celle 7” var lidt af en skuffelse. Altså det var en forholdsvis god bog, men den var bare slet ikke så god, som jeg havde forventet. Desuden fandt jeg den lidt for forudsigelig, hvilket desværre trak min læseoplevelse lidt ned. Jeg tænker derfor også tilbage på den som en lettere ligegyldig læseoplevelse.

Den kommende måned byder på: Eksamensopgave! Og forhåbentlig også lidt julehygge. Normalt plejer jeg gerne at være nogenlunde færdig med min eksamensopgave i starten eller midten af december. I år har jeg dog virkelig manglet overskud, og jeg er derfor nærmest ikke engang gået i gang endnu. Jeg skal dog nok nå det, da den først skal afleveres i starten af januar. Det betyder dog, at december nok ikke bliver helt så hyggelig, som måneden plejer at være. Der kommer nemlig ikke rigtig til at være så meget tid til andet end at skrive eksamen. Og selvfølgelig Netflix! Ikke fordi det er vigtigt, men fordi mit energioverskud stadig er så lavt, at jeg har dage og tidspunkter, hvor bare det at stå ud af sengen føles som en kamp.

Opsamling på måneden: Oktober og november var på sin vis helt fantastiske måneder, som bød på fantastiske oplevelser. Udover alle de private (graviditets) højdepunkter så oplevelede jeg også flere boglige, som var rigtig skønne. Oktober startede ud med Bogbyttemarked, som altid er godt, og i det hele taget har jeg kigget på rigtig mange billige brugte bøger i løbet af oktober. November startede desuden med en virkelig hyggelig tur til København med Rikke, som både bød på et gensyn med Nikoline hos Gyldendal og reception for Camilla Wandahls nyeste bøger.

Hvordan har de sidste par måneder været for jer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *