Konkurrence #6: “De 7 synder” af Katja Berger

konkurrence-6

Denne konkurrence er sponsoreret af Katja Berger.

I går udkom “De 7 synder” af Katja Berger, og i den forbindelse skrev hun et gæsteindlæg her på bloggen. Smut hen og læs det her, hvis du endnu ikke har fået gjort det. I forbindelse med udgivelsen tænkte både Katja og jeg desuden, det kunne være rigtig fedt at udlodde ét eksemplar af bogen til én af jer.

Bogens bagside lyder således:

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.

Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.

Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.

Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?konkurrence-6-1

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes selv, at bogen lyder virkelig interessant! Og I kender jo nok allerede til min skepsis mod fantasyromaner. Jeg hader dem ikke, men der skal altså en virkelig spændende handling til, før de sådan rigtig kan fange mig. Og det lader altså til, at “De 7 synder” netop vil kunne komme til at gøre dette. Jeg glæder mig i hvert fald selv helt vildt til at dykke ned i Kanes historie.

Kunne du tænke dig at vinde et eksemplar af “De 7 synder” af Katja Berger? Så læg en kommentar til dette indlæg senest d. 7/10. Jep, så enkelt er det! Sørg dog for at skrive din email i kommentaren, så jeg kan kontakte dig, hvis du skulle blive den heldige vinder. Desuden skal du have en dansk adresse, som præmien kan sendes til.

Pssst: Katja sender selv bogen afsted mod vinderen, og laver gerne en lille krusedulle i den, før hun sender den afsted. Desuden har jeg hørt en lille fugl synge om, at vinderen også vil modtage et fint metalbogmærke.

34 thoughts on “Konkurrence #6: “De 7 synder” af Katja Berger

 1. Jeg er helt ny læser af din blog og jeg knuselsker den. Har lidt det samme forhold som dig mht. til fantasy, og en generel følelse af at der mangler dybde i mange af bøgerne. Det tror jeg dog slet ikke der gør denne gang efter at jeg har læst interviewet igår. Jeg fik helt gåsehud over hendes personlige historie og hvordan den er impliteret i bogen. Derfor står bogen højt på min ønskeseddel.

 2. Det ville satme ikke være dårligt at vinde den. Har kendt Katja i mange år efterhånden og vil da gerne have en af hendes bøger i min samling. 😀

 3. Sikke en fantastisk gave at vinde. Jeg vil så gerne læse bogen, har fulgt Katjas vej til udgivelsen så er meget spændt på resultatet

 4. Jeg vil rigtige gerne læse De syv synder, som lyder rigtig spændende, så jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder.
  Jeg er meget begejstret for din blog, så jeg håber, at du får mange stemmer i afstemningen om den bedste blog, det synes jeg du fortjener.

 5. Det kribler i mine fingre for at komme til at læse denne – især fordi jeg fulgte Katja, dengang hun havde en blog, så gør det lidt ekstra sjovt, synes jeg selv 😉

 6. Skulle aldrig have læst hvad den handler om, vil læse mere nu! Krydser fingre og håber på at bogfeen besøger mig

 7. Var så heldig at møde Katja på fantasy festivalen i Esbjerg. Bogen lyder rigtig spændende, den vil jeg nyde at læse.

 8. Den lyder rigtig spændende, og jeg er sikker på, at det også ville være noget for mine 2 teenagere.
  Super godt gået af Katja!
  KH Anne W.

 9. Den kunne jeg da godt tænke mig at vinde 🙂 Det er så sjældent at jeg får læst bøger, og da mit hjerte brænder for fantasy må det lige være noget for mig 🙂
  Mvh. Jeanette

 10. inden for de sidste par uger er jeg begyndt at få øjnene op for danske forfattere, jeg har ellers altid kun læst bøger af engelske og amerikanske forfattere, som er oversat til dansk, men jeg har fundet ud af at danske forfattere virkelig kan skrive gode bøger 🙂

 11. Jeg troede, jeg havde deltaget – kæmpe ups, godt jeg opdagede det!
  Det ville være så fedt at vinde, ser den bog overalt og er SÅ nysgerrig på hvad det er for et univers hun har fået skabt!

 12. Vil super gerne vinde bogen. Bare ud fra de fire linjer på bagsiden får jeg lyst til at læse den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *