#Bogbloggertræf 2016: I dag er dagen

bbt16

Så blev det endelig lørdag d. 24. september, og dermed dagen hvor Irene, Michelle og jeg åbner dørene for et helt hold af danske bogbloggere. I dag er nemlig dagen, hvor der for tredje år i træk bliver afholdt Bogbloggertræf i det nordjyske. En dag jeg har glædet mig til lige siden, vi lukkede dørene til #Bogbloggertræf15 sidste år. Det er nemlig sådan et hyggeligt arrangement, hvor der er mulighed for at møde en masse andre bogbloggere og snakke så meget om bøger, som man overhovedet lyster, uden at nogen kigger skævt til det.

I år byder vi velkomment til hele 41 bogbloggere, hvilket er så fedt! Det er simpelthen så fedt, der er så stor opbakning til træffet, og at så mange ønsker at deltage i det. Det gør nemlig bare det hele endnu sjovere. Desuden kan vi i år også byde velkommen til fire danske forfattere, som deltager på stort set lige fod med bogbloggerne. Hvilket vi er virkelig glade for. Vi tænker nemlig, at forfatterne kan være med til at give træffet et frisk pust – og så giver deres deltagelse jo også mulighed for masser af sparring og lidt signeringer.

De fire deltagende forfattere er følgende: Marie-Louise Rønning, Nanna Foss, Nick Clausen og Pernille Vørs.IMG_20150926_120939

Udover bogbloggerne og de fire forfattere, så byder vi (selvfølgelig) endnu engang også velkommen til en hemmelig gæst. Hvem må I vente med at finde ud af, men det er én, som vi alle tre glæder os meget til at møde. Desuden kan jeg nævne, at det er en kvinde, der har udgivet sin debutroman i år, og at denne bog var fantasy. Ydermere udkommer hun med sin næste bog i 2017. Er du nysgerrig nu? Det kan jeg godt forstå! Så sørg for at følg med på #Bogbloggertræf16 på de sociale medier (især Instagram) i løbet af dagen. Her vil den hemmelige gæst nemlig blive afsløret som noget af det første.

Til alle de bogbloggere, der pt. bevæger sig igennem landet for at deltage i træffet. Vi ses! Og til alle jer andre – jeg håber, I får en rigtig god weekend 🙂#BB2015 - selve dagen (6)

2 thoughts on “#Bogbloggertræf 2016: I dag er dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *