En heldig vinder af “Vores ø”

Vinder af 4 års konkurrenceI må undskylde at vinderen af bloggens 4 års konkurrence bliver udtrukket et par dage forsinket. Jeg glemte det ganske enkelt i søndags, og i går fik jeg jo udleveret min eksamensopgave, så hele dagen gik med det.

Jeg har dog nu fået lidt hjælp af Random.org, og jeg kan dermed sige tillykke til Eva, som er den heldige vinder. Jeg sender dig straks en mail, og så håber jeg meget, du kommer til at kunne lide bogen.

Var du ikke den heldige vinder, og har du endnu ikke deltaget i min konkurrence om 3. måneders gratis abonnement til Mofibo? Så skynd dig at smutte ind og gøre det her – man kan nemlig finde Vores ø som både e- og lydbog derinde, samt en masse andre skønne bøger selvfølgelig.

2 thoughts on “En heldig vinder af “Vores ø”

  1. Tillykke til den heldige vinder:0) Dejligt med konkurrencer. Jeg medvirker ikke i konkurrencen om de tre måneders gratis brug ved Mofibo, da jeg har abo. ved Storytel via mit mobilselskab :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *