Vinder af Mofibo-konkurrence

Vinder af Mofibo-konkurrenceSå blev det fredag, og dermed tid til at trække endnu en heldig vinder. Denne gang er det én, som er så heldig at kunne gå på weekend med en masse nye bøger. Eller i hvert fald et 3. måneders gratis abonnement til Mofibo, som har massevis af skønne bøger at vælge i mellem.

Denne gang var jeg lidt kreativ og skrev alle deltagernes navne op, hvorefter jeg krøllede papirerne sammen, og bagefter trak en vinder. Dette medførte at jeg kan ønske stort tillykke til en af mine medbloggere; Malene H. blev nemlig den heldige vinder, og jeg er fuldstændig overbevist om, at hun vil komme til at elske præmien. Jeg sender dig straks en mail!

Hvis I ikke har tjekket Malenes blog ud, bør I forresten gøre det! Ikke nok med at Malene er virkelig sød, så skriver hun også nogle rigtig fine blogindlæg. Desuden vil jeg også lige endnu engang slå et slag for, hvor fed en tjeneste Mofibo er. Jeg er i hvert fald virkelig stor fan! 🙂

Jeg har ikke flere konkurrencer i ærmet lige foreløbig, men man ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske. 😉 Det kunne derfor være virkelig fedt at høre jeres mening om, hvilke (boglige)konkurrencer, I godt kan lide, og måske noget med, hvilke bøger/boglige-goodies I ville elske at deltage i en konkurrence om. Konkurrencerne bliver jo afholdt for, at glæde jer kære læsere. Så det vil være skønt at vide lidt om, hvilke former for præmier, I bedst kan lide.

2 thoughts on “Vinder af Mofibo-konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *