Konkurrence #3: Tusindvis af bøger i lommen

Konkurrence #3Kan I klare endnu en konkurrence? I mandags ramte jeg nemlig 300 følgere på Bloglovin’, og så er det jo samtidig meget snart jul. Hvilket helt sikkert skal fejres! Især fordi Mofibo har været virkelig søde og hjulpet mig ved at sponsorere et gavekort til denne konkurrence.

Faktisk har de sponsoreret et gavekort, der giver vinderen gratis adgang til Mofibo i 3 mdr., hvilket altså efter min mening er en ret så fantastisk præmie. Jeg er i hvert fald selv helt ufatteligt glad for mit Mofibo-abonnement, som jeg fik af Mofibo til Bogbloggertræf sidste år, og som bliver brugt nærmest hver dag på en eller anden måde – om det så er for at læse eller lytte til bøger, eller bare for at browse lidt rundt efter inspiration til ny læsning.

Udover at der efter min mening findes et virkelig godt og bredt udvalg af både danske og engelske som e-bøger og lydbøger på tjenesten, så er jeg virkelig også vild med, at jeg hurtigt og let har adgang til så mange bøger. Det er i hvert fald altid super rart, når man er på farten – selvom jeg dog også bruger mit abonnement i stor stil, når jeg bare er derhjemme. Som I nok kan høre, så kan jeg virkelig anbefale Mofibo!

Men det var den der konkurrence, vi kom fra. Der er som sagt ét abonnement til Mofibo i 3 mdr. på højkant, og det eneste man skal gøre for at være med er at smide en kommentar herunder, og så ellers følge bloggen på Bloglovin’ lige her. Desuden skal man huske at skrive sin mail.

Konkurrencen kører indtil fredag d. 8/1 2016 kl. 13, hvorefter jeg hurtigst muligt vil trække en vinder, der kan gå på weekend med en masse ‘nye’ bøger i lommen.

40 thoughts on “Konkurrence #3: Tusindvis af bøger i lommen

 1. Det vil være skønt, selvom jeg også er stor fan af Ereolen ? Den har selvfølgelig ikke det allernyeste, men jeg er heller ikke altid så hurtig

 2. Skøn konkurrence. Det kunne være så herligt endelig at prøve den populære tjeneste! 🙂

  Glædelig jul 😀

 3. Ville elske at vinde din giveaway! Jeg skal i praktik til foråret og har for første gang i 4 år tid til at læse bøger, der ikke er studierelevante 😀

 4. Jeg elsker bøger og efter vi har fået et barn bruges der ofte tid i et mørkt soveværelse, aå det ville være dejligt at kunne læse bøger uden at skulle tænde lys

 5. Ih en fin konkurrence, jeg vil super gerne forære præmien til min søde far, som er noget af en ”bogorm” hvis jeg bliver den heldige vinder. Han ligger netop nu for tiden syg, med feber og hoste, så lidt bog læsning ville gøre underværker, er jeg sikker på:)
  rigtig glædelig december!

 6. Krydser fingre. Vil være et lækkert abonnement når man som jeg arbejder 12 timers vagter med mange lange pauser der godt må bruges med snuden i gode bøger #drømmejob

 7. Jeg elsker MOFIBO, men jeg er ved at være lidt træt af at dele med min mand.. Det ville være skønt med hver vores ?

 8. Sikke en lækker gevinst!!! Den kunne jeg virkelig godt bruge til inspiration også min pengepung ikke bliver endnu mere tom på su ??❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *