Barselsvikarer

I er nok efterhånden lidt trætte af at høre om baby, men dagens indlæg handler altså lidt mere om emnet. Sagen er nemlig den, at jeg med en nyfødt nok ikke får helt så meget tid til bloggen. Jeg har planlagt lidt indlæg, som vil blive udgivet løbende i løbet af den næste måneds tid. Men samtidig har jeg i samarbejde med nogle rigtig søde mennesker også planlagt noget lidt særligt til jer.

Jeg har nemlig spurgt en flok danske bogbloggere og forfattere, om de ikke kunne have lyst til at skrive gæsteindlæg. Hvilket der heldigvis var en god del, der gerne ville. I løbet af de næste måneder vil der derfor komme mindst et indlæg fra en barselsvikar om ugen. Jeg har ladet det være op til den enkelte, hvad denne havde lyst til at skrive om. Indholdet af indlæggene kommer derfor til at variere i både længde og indhold. Men jeg kan allerede sige nu, at I godt kan glæde jer. Det er virkelig nogle skønne indlæg, som jeg selv har nydt at læse.

Jeg håber, I vil tage godt i mod dem.

8 thoughts on “Barselsvikarer

  1. Det er da en utrolig god ide! Og ret spændende hvem der er barselsvikar 😀 (PS. Jeg er personligt ikke træt af at læse om baby – og jeg håber da også, at du vil fortælle endnu mere, når han kommer til verden).

    1. Det er nogle virkelig skønne bloggere og forfattere 😉 Og fedt at høre du ikke er træt af baby! Mon ikke der også kommer lidt babyindlæg, når han er kommet til verden? Jeg tror i hvert fald, det vil være svært for mig slet ikke at skrive noget om ham 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *