Læse-update #15: Maj

Dette opdateringsindlæg er lidt anderledes, end det plejer. Og således bliver de næste måneders opdateringer nok også. Jeg har nemlig kun læst to bøger denne måned, og kan derfor ikke helt svare ordentligt på de spørgsmål, opdateringen normalt består af.

Læste bøger: | “Din graviditet og fødsel” af Agnete Nørrelund-Madsen | “Du skal være far” af Thomas Oldrup |

Købte bøger: | “The Foxe & the Hound” af R.S. Grey (Kindle) |

Præcis som forventet så bestod maj mest af alt af eksamen og babyforberedelser. Eksamen trak virkelig tænder ud, men alligevel endte jeg faktisk med at blive færdig lidt før tid. Det betød dog også, at jeg ikke rigtig fik læst noget, mens eksamensskrivningen stod på. I hvert fald ikke så meget, som jeg havde håbet på. Og det jeg fik læst, var egentlig kun fordi, jeg lige havde brug for at læse lidt om fødsel. Bare så jeg kunne tro på, at jeg rent faktisk har styr på, hvad der skal ske. 😉 At jeg kunne aflevere tidligere betød dog også, at jeg fik en smule mere tid til at læse i løbet af måneden. Jeg endte dog ikke rigtig med at få gjort dette, da der var så mange andre ting, jeg også gerne lige ville have styr på. Altså jeg fik startet på “Under ensomme stjerner” af Kate Ling og lytter pt. til “Akvarium” af Len Vlahos som lydbog. Jeg nåede dog ikke at blive færdig med nogen af disse i løbet af måneden. Men det betyder jo bare, at jeg ved, hvad de første dage her i juni skal bruges på.

Juni kommer dog nok ikke til at bestå super meget af læsning. Måneden står nemlig mest i ankomsten af Baby T’s tegn <3 Det er utroligt, så hurtigt tiden er gået. Jeg føler jo nærmest, at jeg lige har fortalt om graviditeten herinde, og nu rammer vi termin om en uges tid. Udover at nyde min baby og prøve at vænne mig til at være en familie på tre, så har jeg absolut ingen andre planer for måneden. Jeg tænker nemlig, det er bedst, bare at lade tingene gå sin gang. Jeg håber dog på, det også bliver til en smule læsning i løbet af måneden. Men nu må vi se. Det afhænger jo nok også en smule af, hvornår han vælger at komme ud.

Hvordan var din maj?

4 thoughts on “Læse-update #15: Maj

  1. Krydser fingre for han snart kommer ud 🙂 Og godt gået at du blev færdig med eksaminer inden!

    1. Så er vi to! 😉 Og tak! Jeg følte mig også lidt sej, da jeg trykkede aflever på dem begge. Nu afventer jeg bare karakteren, så jeg kan se, hvordan det er gået. Især fordi mit mål dette semester mest af alt bare er at bestå 😛

  2. Du er simpelthen så sej Simone – færdig med eksamen før tid samt forberedelser til den lille ny. Det er fantastisk så meget du har fået nået, jeg ville ønske jeg kunne nå bare halvt så meget på en måned.
    Forhåbentlig får du lidt tid til at læse i juni, selv med babys ankomst 🙂

    1. Åh, hvor er du sød! <3 Indtil videre nyder jeg barslen før baby (selvom han da godt snart måtte komme ;)), hvilket betyder, at jeg netop har færdiggjort nr. 4 bog i juni. Så min læsning går helt bestemt fantastisk 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *