Top 10: Lydbøger til barslen

Jeg som sagt gået på barsel, hvilket nok kommer til at betyde en smule mindre læsning. Især fordi min start på barsel afhang lidt af, hvornår jeg fik skrevet mine eksamensopgaver færdig. Derfor er der i dag under to uger til min termin, og T vil derfor også være her inden for den næste måneds tid. Jeg håber dog meget på, han bliver begejstret for sin barnevogn, og vi derfor kan få gået nogle skønne lange ture med den i løbet af sommeren.

Desuden håber jeg på, at nogle af disse ture kan blive udnyttet til at læse lidt med ørene. Jeg tænker i hvert fald, at det vil være en perfekt måde at få lyttet til lidt lydbøger på. Og samtidig burde det uanset hvad give mig lidt læsetid, hvilket jo er super skønt. I den forbindelse har jeg været i gang med at overveje, hvad jeg gerne vil lytte mig igennem. Noget der ikke har været helt let, og måske ender jeg også med at skifte mening. Men lige pt. har jeg følgende 10 lydbøger på min liste:

Jeg har ikke rigtig lyttet til nogen af dem endnu. Jeg er derfor ikke sikker på, om oplæseren fungerer for mig – hvilket er en af de vigtigste ting ved lydbøger. Men det er de bøger, jeg lige i øjeblikket har ret meget lyst til at få læst, men som jeg ikke regner med, jeg ellers vil få samlet op lige foreløbigt. Jeg har valgt lidt blandede genrer, men bøger som jeg tror på, kan formå at fastholde min nysgerrighed. Hvilket jeg tænker er ret vigtigt – især hvis/når jeg er præget af søvnunderskud.

Har du nogen særlige lydbøger, du kan anbefale?

4 thoughts on “Top 10: Lydbøger til barslen

  1. Lette bøger/historier du ikke skal tænke for meget over 😉 Mest af alt bare noget du kan slå hjernen lidt fra til, hvis det giver mening, især hvis du ikke får nok søvn.

  2. Jeg synes, at Djævlekrigen fungerer rigtig godt som lydbog, men den serie har du nok læst. Så er der John Flanagans serier, ‘Skyggens Lærling’ og ‘Våbenbrødre’, som begge er ganske hyggelige at lytte til. Og har du mod på en bog med tidsrejser og spænding, så er ‘I kamp mod tiden’ også god 🙂

    Rigtig god barsel!

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    1. Jeg har faktisk ikke fået læst “Djævlekrigen”, selvom det meste af serien står i min reol, og jeg har fået den anbefalet flere gange. Så det kunne da godt være, jeg skulle snuppe den som lydbog 😉 Flanagan tror jeg ikke helt er noget for mig, til gengæld har du allerede solgt “I kamp mod tiden” til mig bare ved at skrive, at det er en bog med tidsrejser og spænding. Den må jeg helt klart få tjekket ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *