Weekend Reads #22: Uge 21

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Så blev det fredag og dermed tid til endnu en omgang ‘Weekend Reads’. Indlæggene har jo holdt pause et par uger, mens jeg fik skrevet mine eksamensopgaver. Jeg fik nemlig ikke rigtig læst som sådan, mens jeg skrev. Så I får et indlæg i dag, også selvom det er en lidt speciel uge. Først og fremmest er der nok en del af jer, der har haft fri siden i torsdags, og samtidig har jeg helt officielt barsel nu. Derudover består min weekend faktisk ikke af de store læseplaner. Mine forældre er nemlig på besøg, så i dag og weekenden skal bruges på at få gjort helt klar til, at Baby T forhåbentlig snart vælger at gøre sin entre ud i verden.

Hvis jeg får lidt læsetid, så håber jeg dog på, at jeg kan få startet på “Under ensomme stjerner” af Kate Ling, som er en bog, som Gad udgiver til oktober. De har nemlig været så søde allerede at sende den til mig, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang. Det er nemlig YA sci-fi romance, hvilket er en genre, som jeg er ret vild med. Desuden jeg er sikker på, det er sådan en bog, som bare flyver forbi.

Hvad har du af planer for weekenden?

4 thoughts on “Weekend Reads #22: Uge 21

    1. Det var det helt bestemt også, selvom jeg dog ikke rigtig nåede at få læst noget. Men barsel betyder heldigvis, at jeg ikke har de store planer for i dag. Så nu skal der altså startes på bogen 🙂

    1. Jeg skal forhåndslæse den og komme med en lille kort tilkendegivelse af min mening af den, som de kan benytte i forbindelse med markedsføringen af den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *