Weekend Reads #4: Uge 30

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Weekend Reads #4Jeg holder i øjeblikket ferie hos min svigermor, hvilket betyder, at jeg ikke får læst så meget. Faktisk har jeg nærmest ikke læst noget i løbet af juli, da jeg har lavet så meget andet. Vejret er dog ikke rigtig til at være så meget ude lige i øjeblikket. I hvert fald ikke hvis man ikke vil være drivvåd. Og bøger har jo ikke så godt af at blive våde. 😉

På grund af det ret våde vejr tænker jeg, at jeg nok får en smule læsetid i løbet af i dag og i weekenden. Denne læsetid vil jeg derfor benytte til det yderste. Jeg håber derfor på at komme videre i “The Leaving” af Tara Altebrando, som jeg pt. er ca. halvvejs i. Det er en virkelig forvirrende bog, men jeg kan slet ikke vente med at læse videre, og få lidt svar på, hvad der sker. Derudover regner jeg med, at jeg skal læse videre i “What You Left Behind” af Jessica Verdi, som jeg startede på i går. Det er nemlig en bog, jeg længe har glædet mig til at læse. Den virker nemlig ret unik.

Får I læst i øjeblikket? Hvad står jeres weekendplaner på?

 

2 thoughts on “Weekend Reads #4: Uge 30

  1. Jeg er pt. i gang med “Elefanter ser man ikke” af Susan Kreller, og efter den står det på fantasy igen med “Mørkets søn” 1+2. Jeg har fået læst en del i juli fordi jeg har haft ferie. Jeg er lige startet igen, og derfor er læseoverskuddet faldet lidt, men forhåbentlig kommer det op igen når jeg har vænnet mig til at være på arbejde igen.

  2. Fedt med “Mørkets søn”. Den serie har jeg virkelig hørt godt om 😀 Jeg krydser fingre for, at læsningen kommer op og køre igen, når hverdagen rigtig indfinder sig igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *