Nyt i reolen #51: Juni

#51Juni bød på en skøn lille bunke af nye boglige skatte. Endda på trods af at jeg slet ikke havde forventet, der ville komme så mange nye bøger til reolerne. Men er det ikke altid sådan, at der altid kommer flere bøger til på en måned, end man lige tror? Det sker i hvert fald ofte herhjemme.

#51.1Først og fremmest har jeg fået fire bøger, som jeg længe har glædet mig til at læse, og derfor faktisk også allerede er igennem. Noget der ellers efterhånden sker sjældent, før jeg når at poste disse indlæg. “Ja, jeg har mens og hva’ så?” af Clara Henry og “Himlen brænder” af Line Kyed Knudsen er fra Gyldendal, og “Dublin Street” samt “London Road” af Samantha Young har Flamingo været så søde at sende mig.

#51.2Jeg har desuden været virkelig heldig og fundet et par overraskelsesbogpakker i min postkasse. Den første var “Ulykkernes tid” ad Moïra Fowley-Doyle, som kom fra Nyt Nordisk Forlag. En udgivelse som de længe havde hintet, og som jeg derfor er meget spændt på. Den anden bog er “Som sendt fra himlen” af Cora Carmack, som var en helt fantastisk overraskelse. Jeg fandt den nemlig i postkassen dagen efter dens udgivelse – og lige efter jeg havde været i Føtex for selv at købe den. Føtex havde dog ikke fået den endnu, så det var så skønt at komme hjem og se, at LOVEBOOKS havde været så søde at sende mig et anmeldereksemplar af den.

#51.3I juni har jeg været ret heldig i konkurrencer. Jeg har i hvert fald vundet to, hvilket gav nogle dejlige boglige præmier. Jeg vandt først “Den du hader at elske” af Emma Chase hos Plusbog. En bog som jeg har hørt godt om, og som jeg synes lyder ret interessant. Derudover vandt jeg en dag en konkurrence hos biblio på Instagram, som Tellerup afholdte. Her vandt jeg én valgfri bog fra Tellerup. En virkelig fed præmie! Selvom det dog også var lidt svært at vælge (især mellem alle Jürgensens. ;)). Men jeg endte ud med “Djævelens hule” af Dennis Jürgensen, da jeg virkelig gerne snart vil genlæse den.

Hvilke bøger kom hjem på jeres hylder i juni?

6 thoughts on “Nyt i reolen #51: Juni

  1. Jeg vil virkelig gerne læse Den Du Hader at Elske, tror den er vildt god! Jeg købte Tempest af Julie Cross til kun 30 kr. i Bog & Idé i går, det var virkelig en god deal!

  2. Åh, Djævelens hule! Total nostalgi ♥

    Jeg købte én bog i juni – eller rettere tegneserie – nemlig Fables HC 3. Den er allerede læst, og så håber jeg på at få læst 4’eren i morgen 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    1. Fedt med en tegneserie! Det er jeg selv alt for dårlig til at få købt. Der er bare noget, der holder mig tilbage, når jeg står og overvejer dem – prisen er jo ret høj i forhold til, hvor kort tid man bruger på at læse dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *