Vinder af 3 års fødselsdagskonkurrence

Vinder af 3 års fødselsdagskonkurrence

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle de søde fødselsdagsbeskeder til bloggen. Jeg er så glad for, I følger med, og håber I har lyst til at jeg tager et år mere med blogging. Jeg er i hvert fald klar (altså når jeg engang har afleveret mine eksamensopgaver, og dermed har tid igen :P)!

Det var forresten virkelig også fedt at læse, hvilke bøger der har været jeres bedste læseoplevelse i løbet af 2014. Jeg regner med at samle alle svarene i et blogindlæg inden så længe, så I måske kan få lidt inspiration til jeres læsning i 2015. Hvad min egen yndlingsbog i år har været, må I vente lidt med at få at vide, da jeg laver en opsamling på min læsning i løbet af 2014 i slutningen af året.

Nu til en vinder! Jeg trak lod på den helt gammeldagsmåde mellem jer alle, og dette gjorde Katrine M. til den heldige vinder. Katrine ønsker sig Oprører, så den får jeg Tellerup til at sende hendes vej lige så snart, jeg modtager hendes adresse (jeg har sendt dig en mail). Og så håber jeg, hun bliver lige så glad for Dominic, som jeg selv er.

Katrine har forresten kun givet én bog fem stjerner i år, og havde derfor ret let ved at udpege hendes yndlingsbog i 2014. Denne bog var En mand der hedder Ove af Fredrik Backman, hvilket virkelig også er en helt fantastisk bog. Jeg elskede den i hvert fald også virkelig meget, da jeg selv læste den tidligere på året.

Til jer der ikke vandt, så kan jeg glæde jer med, at der kommer endnu en spændende konkurrence i starten af det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *