Jeg ønsker mig #31

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne bog blev meget populær allerede før den udkom, da den simpelthen har det fineste cover. Det var dog ikke coveret, som fangede mig i første omgang, det var nemlig uden tvivl beskrivelsen, som får bogen til at lyde så spændende! Bogen har desuden fået ret gode anmeldelse, og er blevet sammenlignet med TV-serien Fringe, hvilket bare gør det hele endnu bedre. For hvis den bare minder en lille smule om Fringe, så er jeg fuldstændig overbevist om, at den vil falde i min smag.

Ugens bog er, hvis I ikke allerede har gættet det, selvfølgelig A Thousand Pieces of You af Claudia Gray.

Jeg ønsker mig #31Every Day meets Cloud Atlas in this heart-racing, space- and time-bending, epic new trilogy from New York Times bestselling author Claudia Gray.

Marguerite Caine’s physicist parents are known for their radical scientific achievements. Their most astonishing invention: the Firebird, which allows users to jump into parallel universes, some vastly altered from our own. But when Marguerite’s father is murdered, the killer—her parent’s handsome and enigmatic assistant Paul—escapes into another dimension before the law can touch him.

Marguerite can’t let the man who destroyed her family go free, and she races after Paul through different universes, where their lives entangle in increasingly familiar ways. With each encounter she begins to question Paul’s guilt—and her own heart. Soon she discovers the truth behind her father’s death is more sinister than she ever could have imagined.

A Thousand Pieces of You explores a reality where we witness the countless other lives we might lead in an amazingly intricate multiverse, and ask whether, amid infinite possibilities, one love can endure.

4 thoughts on “Jeg ønsker mig #31

  1. Denne bog lyder virkelig spændende, og så er det et ekstra kup at det også er rigtig flot! Lige en bog for mig – tror jeg, så den kommer på min ønskeseddel til min fødselsdag, da det nok ikke er muligt at få den hjem inden jul:0)

    1. Ja, den lyder nemlig virkelig spændende, og at den så samtidig er virkelig flot, er virkelig bare et kæmpe plus! Og nej, den kan desværre nok ikke nå at komme hjem inden jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *