“The Distance Between Us” af Kasie West

The Distance Between UsTitel: “The Distance Between Us”
Forfatter(e): Kasie West
Serie: –
Sideantal: 312
Forlag: HarperTeen
Udgivet: 2.7.2013
Læst på: Engelsk

Money can’t buy a good first impression.

Seventeen-year-old Caymen Meyers learned early that the rich are not to be trusted. And after years of studying them from behind the cash register of her mom’s porcelain-doll shop, she has seen nothing to prove otherwise.

Enter Xander Spence—he’s tall, handsome, and oozing rich. Despite his charming ways and the fact that he seems to be one of the first people who actually gets her, she’s smart enough to know his interest won’t last. Because if there’s one thing she’s learned from her mother’s warnings, it’s that the rich have a short attention span. But just when Xander’s loyalty and attentiveness are about to convince Caymen that being rich isn’t a character flaw, she finds out that money is a much bigger part of their relationship than she’d ever realized.

With so many obstacles standing in their way, can she close the distance between them?

Jeg havde ikke særlig høje forventninger til denne bog, og havde egentlig ikke regnet med, jeg skulle læse den. Jeg har nemlig hørt mest negativt om den, og at folk har fundet den lidt ‘meh’. Da jeg havde færdiglæst On the Fence af samme forfatter, måtte jeg dog bare have mere, og endte derfor med at begynde på denne. Hvilket jeg på ingen måder fortryder.

Det tog mig et par kapitler at komme ordentlig ind i bogen, men da jeg først gjorde det, så kunne jeg ikke stoppe med at læse. Den fangede mig fuldstændig, og jeg kunne ikke bære tanken om at ligge den fra mig, før jeg havde oplevet hele dens historie.

Denne bog er modsat On the Fence ikke drevet så meget af personerne. Istedet er det mest historien, der driver værket. Og denne historie var virkelig god. Jeg synes, bogen havde en ret god udvikling, og selvom jeg på forhånd havde gættet en del af bogens begivenheder, så gjorde det på ingen måder noget. Jeg var nemlig alligevel fuldstændig opslugt af historien, og glædede mig hele tiden til at finde ud af, hvad der ville ske.

Bogens personer var skønne. Caymen var en ret god hovedperson, og jeg følte virkelig med hende hele vejen igennem. Også selvom der var nogle steder, hvor jeg ikke var helt enig i hendes beslutninger – for godt nok var nogle af hendes handlinger en smule dumme, men de gav ret god mening. Jeg forstod i hvert fald godt, hvorfor hun gjorde, som hun gjorde. Desuden elskede jeg hendes humor og sarkasme – mange af hendes kommentarer fik mig i hvert fald til at grine højt. Jeg elskede virkelig også Xander, og synes han var det perfekte modspil til Caymen. Dog ville jeg havde ønsket, at man havde fået noget af historien fra hans synsvinkel, da jeg tror, det kunne have været virkelig interessant.

Bogens sprog var der ikke noget specielt over. Det var let at læse, og gav bogen et godt flow, men ellers stod det meget i baggrunden, hvilket var helt fint. Dog markerede jeg nogle enkelte citater, som var virkelig gode.

Alt i alt var det altså en virkelig god læseoplevelse, og jeg kan slet ikke vente med at læse mere af West. Hun har i hvert fald potentiale til måske at blive en ny yndlingsforfatter.

Bedømmelses hjerter - 4 ud af 5


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *